Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić serwer bez hamachi z wykorzystaniem NOIP z ip wew?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jak zrobić serwer bez hamachi z wew IP na zasadzie NOIP.pl ?? męczę się już od 3 dni sam miałem nadzieje że będzie to tak jak z OTS'em czyli odblokowanie portów i tyle, no jednak chyba nie, gdyż nie mam zielonego pojęcia jak mam skonfigurować serwer mowa tu o "sysinstall" a także port map itp tak aby każdy mógł wejść na serwer bez wykorzystania hamachi, prosił bym o jakiś szczegółowy tutorial gdyż są tu podajże 2 lecz gdy je czytam to się gubię bo jest nie zrozumiale dla mnie napisane ...

Czekam na waszą pomoc.

Trochę odświeżę, bo może ktoś nie zrozumiał tego co napisałem więc pokażę to na zdjęciach.

78137683655723834912.jpg

69094461756112404944.jpg

68117660826649798419.jpg

05594666399590006628.jpg

50042697737597599770.jpg

Powyższe ssy pokazują konfiguracje robioną przy pomocy tutorialu, ale gdy tak jest poustawiane, nie mogę wejść do navivata więc na 100% jest to źle zrobione, dlatego ?...

Jak ja mam to poustawiać by mogli się inni połączyć ? i co wpisać za ip w navi żebym mógł wejść ? Proszę o pomoc.

Opublikowano

@Refresz pewnie warna zgrane, no ale potrzebuje bardzo szybkiej pomocy, zależy mi na czasie... a z tego co widzę to mój temat prawie na 3 stronie już był, więc ludzie zgrajcie się pomyślcie i pomóżcie mi, sypnę limitem like i 5 

Opublikowano

Dołączam się do pytania, chciałbym zrobić priva ale bez hamachi mam ten sam problem co autor tematu + po konfiguracji jak by ktoś pomógł to jak ustawić portmap. Za pomoc dam lajki 

Opublikowano

Odświeżam na prośbę autora, a także prosił bym was o pomoc, gdyż jak już wyżej napisałem mam ten sam problem co autor a mam już pliki wszystko gotowe tylko nie wiem jak mam teraz wszystko skonfigurować. Czekamy na pomoc

Opublikowano

Będę tak warny zgarniał i zgarniał a wy nawet kur*a nie pomożecie, tacy z waz znawcy że pożal się boże ... w innych tematach to się kur*a wymądrzacie a tu co nie potraficie zabłysnąć i pomóc jak wasz bardzo proszę ? to nie kochany moderatorek tylko warnuje zamiast samemu jakoś pomóc, bardzo zajebi*ta ekipa na tym mpc... dobrze wam idzie warnowacie bo pomagać w ogóle nie umiecie ..., temat nie uznaję za zamknięty żeby kochany modek czasem go nie zamknął za to co napisałem, pomóżcie w końcu napiszcie coś ... a nie temat praktycznie zasypany innymi tematami ... maskara z wami 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...