Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800

Jeesup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę ten post z pytaniem, co zakupić, myślę nad Caitlyn ponieważ mam mały deficyt ADC aczkolwiek mam Vayne którą mi się bardzo dobrze gra.

Myślałem nad Riven, ale z tego co wiem to jest postać na toplane, ale słyszałem że jest w stanie sobie poradzić na innych liniach takich jak Jungle czy Mid, czy to prawda?

Jeszcze jedno, co myślicie o Lee Sinie po nerfie W? Czy opłaca się go zakupywać?

Opublikowano

Cait teraz jeden z najlepszych adc polecam gorąco :D a co do riven to na topie daje radę na midzie po nerfie nie gralem ale mysle ze spokojnie tez a co do jungli to osobiscie mi sie okropnie nią gra.Gralem dzis lee sinem i nie widzę jakiejś tam większej różnicy oprócz tego ze jak skaczesz do miniona to nie daje ci shielda :) noi troszke wiekszy cd.Oczywiscie ze sie opłaca

Opublikowano

Nerf nie jest aż tak odczuwalny (mowa o Lee Sinie), jeżeli chodzi o Riven to IMO tylko top, ponieważ na midzie już nie daje aż tak bardzo rady. 

Ogólnie poleciłbym Ci Cait, bo IMO jest to teraz god tier na ADC.

• mocny poke,
  • escape,
  • trapy, które są naprawdę użyteczne,
  • ultimate, który jest silny + dobry do dobijania przeciwników,
  • łatwo się nią farmi,
  • przyjemna animacja AA,
  • passywka, która wzmacnia nasz poke. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...