Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym, że poszukuje gotowca, który ma jedno okno i dwie rubryki, w jednej podaje się hasło a w drugiej login i po wciśnięciu "zaloguj" sprawdzało by czy to konto istnieje, i czy hasło jest poprawne, jeżeli nie, to żeby pisało "błąd, złe hasło lub login", a w przypadku dobrych passów by rubryki znikały, a resztę kodu dopisze, chodzi mi o sam logger. potrzebny mi on jest do MyBB, lub do jakiegoś innego programu www. Prosiłbym o podanie samego kodu i listy rzeczy, jakie trzeba dodać. Proszę o to, bo jestem zielony w vb i tych sprawach. proszę o szybką odpowiedź, lub o jakieś wskazówki. Wiem, że był już taki temat, ale tamten był już zaśmiecony i słabo opisany, tutaj przedstawiłem swoje szczegóły.

sygna.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to jak najbardziej wykonalne, ale nie licz na gotowca. Poucz się i sam napisz. Do tego najłatwiej by się nadawał autoit.

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...