Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązowe piekło

SeddeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zaczołem grać z typem premade i bota wygramy ale zawsze przegrywamy z wielką łatwością bo ktoś feednie albo pójdzie na afka...

Macie może jakieś porady jak tu wycarrować albo których godzinach grać żeby się taki coś nie trafiało.

Opublikowano

Radzę pójść na topa z Renektorem. Wygrasz linię to skupią na tobie uwagę, a team zniszczy wieże bot/mid.

Renektora contrują tylko na odległość ale przy combo 2x E skraca dystans.

Opublikowano

Ja nie polecam zbytnio bot lane jak chcesz się wybić, bo na bocie to zbytnio nie możesz pomóc sojusznikom. Jak gracie we 2, to najlepiej by było gdyby któryś z Was wziął mida i jungle/top. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Opublikowano

Jak zobaczyłem tą syndre to mi kapcie spadły... Graj po 22 zresztą, 4v5 da sie wygrać albo 5v5 z nafeedowanym kolesiem w teamie.

Graj o 21+ wtedy dzieci idą spać ;) albo rano. Ja codziennie się budze o 6 rano bo spać nie mogę, chodzę do tech. więc szkołę mam o 10 także do 8 i nie ma dzieci i raz mi się zdażyło rano przegrać ;)...

Moim skromnym zdaniem najlepiej grać na jungli gdzie ja osobiście gram only shaco. Kontroluje all lane, jeżeli widzę, że ktoś potrzebuje pomocy do w krzoki w -pacynka wbijam sie na q - e jak mnie gonia to do krzokow bije ich pacynka również i leżą. Jungla jest najlepsza, moge pomóc członką drużyny na każdej lane poustawiać wardy w jungli przeciwnika i zobaczyć co robi itd. To jest najlepszy sposób na wygranę ;x

Pozdro :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...