Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie tu dzieje ?^^

cross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko wchodze na forum a wyglada jak globala cale za spamowane ^_6

tak to juz bywa jak sie rodza dzieci neo z downem w dodatku to i fora zapamowane ^^

bana na ip dla tej cioty ^^:D

kledrart5.png
Opublikowano

a ten temat to po chuj przepraszam zalozyles? spamuje jakis kretyn Ziomal wejdzie i da mu po papie

@Ican

jesli ten debilny spamer rzeczywiscie posiada neostrade to ban na IP to dla niego pikus bo zresetuje neta i ma new IP..

2006-2010

Opublikowano
niech zrobia jak maniek na ew - zbanuja caly zakres neostrady xD hahaha

ciekawe masz pomysly ^^pogratulowac inteligencji

sfaf ciebie na admina juz dawno powinni wziasc bo ty jako normalny user sie marnujesz chlopcze LOL :]

Opublikowano
@up to zostaje banowac frajera az mu sie znudzi cwelowi taka zabawa :P

@up nie badz taki kozak bo jeszcze sie przejedziesz na tym ^^

lolz... wiesz wogole kto to jest frajer? widac nietylko nasz spamer ma neostrade... wyzywasz ludzi od frajerow i cwelow a nieznasz wogole pojec kto to jest i sadzisz texty byle tylko obrazic kogos pff. ja tu niewidze podstaw zeby moc tego spamera nazwac frajerem -,,- idz popytaj starszych kolegow..

Opublikowano
lolz... wiesz wogole kto to jest frajer? widac nietylko nasz spamer ma neostrade... wyzywasz ludzi od frajerow i cwelow a nieznasz wogole pojec kto to jest i sadzisz texty byle tylko obrazic kogos pff. ja tu niewidze podstaw zeby moc tego spamera nazwac frajerem -,,- idz popytaj starszych kolegow..

chlopcze a jednak zonk wiem doskonale a to bylo w kontekscie jako przenosnia bywa :X

Opublikowano

rofl przenosnia? to ja wyzwe cie od skurwysyna i pedala to w przenosni mi chodzilo ze jestes okej kolo %) oj lepiej serio idz do tych starszych kolegow popytaj sie o pare pojec i wroc, a narazie niemartw sie tym ze ci ktos cos wypomina podrosniesz troche , wiecej bedziesz wiedzial i niebedziesz pisal glupot :) bo jak dla mnie masz max 14 lat (tylko blagam niepisz ze jestes pelnoletni bo beka bedzie ^_^)

p.s robimy spam zaraz sie ktos zdenerwuje ;p

2006-2010

Opublikowano
rofl przenosnia? to ja wyzwe cie od skurwysyna i pedala to w przenosni mi chodzilo ze jestes okej kolo %) oj lepiej serio idz do tych starszych kolegow popytaj sie o pare pojec i wroc, a narazie niemartw sie tym ze ci ktos cos wypomina podrosniesz troche , wiecej bedziesz wiedzial i niebedziesz pisal glupot :) bo jak dla mnie masz max 14 lat (tylko blagam niepisz ze jestes pelnoletni bo beka bedzie ^_^)

@up to wtedy odpowiedzial bym ci tym samym a nawet jeszcze lepsza wiazanka. po chu* wogole wnikac w takie sprawy jak te slowa sa ze slangu wieziennego a nic nie maja do skur****** moze w jakim stopniu tu chodzi o obraze ale bardzie na zarty niz na serio wiec ja bym tak nie bral tego do siebie bo tu nie chodzi o obrazanie na tym forum tylko umilenie czasu ja bym to tak nazwal :D

BTW cos mi konto mikiel^^ zaczyna sie jeba* wiec musialem 2 zalozyc.

wie ktos moze czemu przy probie zalogowania nie loguje mnie wogole tylko na strone glowna przenosi?????????????????????????????? :D;)

dobra nie pisze ze mam 19 lat i jestem pelnoletni ;)

dobra ide do job pozniej pogadamy nara :D

kledrart5.png
Opublikowano

dobra to bedzie chyba moj ostatni post w tym temacie bo jedynie co w tym temacie jest to jeden spam ktory doprowadzi do reakcji moda i konsenkwencji, wiec do rzeczy... mieszkalbys w moim miesce na mojej dzielni to za takie zarty bys ladny fffpierdol wylapal :)

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...