Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współlników do założenia sieci.

Jodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie serdecznie, jak już przeczytałeś temat i mimo to wszedłeś oznacza to że jesteś ciekawski albo to coś dla Ciebie.
Mianowicie poszukujemy wspólników/sponsorów do oficjalnego wydania naszej sieci. Ale może więcej o Nas. Jesteśmy grupą ludzi z dużymi ambicjami i szerokim kołem zainteresowań. Sieć tą tworzymy z myślą o youtuberach oraz paru nowinek. Administracja jest w całości pełnoletnia, jedynie grafik ma naciągane 17 ale jego prace są lepsze niż nie jedna w "internetach". Może teraz coś więcej o sieci. Jak już wspomniałem wszystko jest już prawie skończone, określe to w 70%, na forum zostało już tylko pare kategorii. W skład sieci ma wchodzić serwer ts3, który jest niestety troszkę w tyle. Jest to spowodowane brakiem funduszy. I tutaj jest do Was apel. Jeżeli chcesz dołączyć do naszej sieci/wspomóc Nas. Skontaktuj się z właścicielem po przez:

gg : 25666689
e-mail : [email protected].
Więc do usłyszenia.

Opublikowano

Witajcie serdecznie, jak już przeczytałeś temat i mimo to wszedłeś oznacza to że jesteś ciekawski albo to coś dla Ciebie.

Mianowicie poszukujemy wspólników/sponsorów do oficjalnego wydania naszej sieci. Ale może więcej o Nas. Jesteśmy grupą ludzi z dużymi ambicjami i szerokim kołem zainteresowań. Sieć tą tworzymy z myślą o youtuberach oraz paru nowinek. Administracja jest w całości pełnoletnia, jedynie grafik ma naciągane 17 ale jego prace są lepsze niż nie jedna w "internetach". Może teraz coś więcej o sieci. Jak już wspomniałem wszystko jest już prawie skończone, określe to w 70%, na forum zostało już tylko pare kategorii. W skład sieci ma wchodzić serwer ts3, który jest niestety troszkę w tyle. Jest to spowodowane brakiem funduszy. I tutaj jest do Was apel. Jeżeli chcesz dołączyć do naszej sieci/wspomóc Nas. Skontaktuj się z właścicielem po przez:

gg : 25666689

e-mail : [email protected].

Więc do usłyszenia.

a chętnie się zgłoszę już pisze na gg:)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...