Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lolem. help me

skarbekmoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio po patchu gdzie został dodany tryb URF chcialem sobie zagrac. Włączam launchera widze o nowy patch. Dobra robię. Gdy nagle odcieło mi połączenie od internetu. Naprawiam internet włączam launchera znowu. Robie ten patch. Dochodzi do 33% na gorze i na dole etap 1/2 99% skanowanie plikow. Czekam godzine dwie trzy i nic. Próbowałem już wszystkiego. . Reinstalowałem windowsa tez nie pomoglo. wszystkie programy najnowszej wersji do lola dalej nic. Prosze mi pomoc bo ja chce pograc.. :(  Przy próbie reinstallu lola robi się tak samo. Pobralem z glownej strony lola downloader sciagam pisze 850mb sciagam dochodzi do 33% i 99 na dole i nic sie nie rusza. Może coś blokuje? Pomoże ktos mi bo umre :(

Opublikowano

Wiesz... równie dobrze to to, że nie masz antywirusa to mógł Ci się jakiś wirus wpieprzyć na kompa i blokować.

To jest małe prawdopodobieństwo ... Ja nie mam anty wirusa włączonego od 1miesiąca i nic mi sie na niego nie wkradło a ściągam dużo plików ;)

Ps.Mam wyłączonego anty wirusa ponieważ internet mi sie nie chce ładować (avast)

Opublikowano

Nic mi nie pomaga. jakies inne propozycje?

Nie wiem o co chodzi ale zawsze zacina sie na 33% i 99% na dole. Czy robie reinstall czy robie patchowanie patcha 4.5 zawsze. jakby cos sie blokowało. u kumpla normalnie smiga. o co chodzi kurwa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...