Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zmianą abonamentu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie gdy na początku kupowałem VIP acc kupowałem na 30 dni. teraz gdy mam możliwość kupienia tylko na 10 dni za 5$ wyskakuje mi komunikat:

Oops! Something went wrong!
You have already purchased that item and it cannot be purchased again. Click here to view or renew your existing purchase.

Co muszę zrobić aby zmienić abonament a strona mi to uniemożliwia ?

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Screeny pomocnicze w spoilerach.
1.Klikasz Purchases.

1396591557-U98853.jpg

2. Klikasz na nazwę swojej ostaniej miesięcznej subskrypcji.

1396591599-U98853.jpg

3. Upewniasz się czy jest to miesięczna subskrypcja, a następnie klikasz 'Renew Now'

1396591647-U98853.jpg

Opublikowano

No ale właśnie w tym mam problem, że ja chce przejść z opcji 30-sto dniową subskrypcji na 10-cio dniową gdyż aktyalnie na paypalu posiadam 5 $ i w tym mam problem że nie moge zmienić tego z opcji 30-sto dniowej na opcje 10 dniową a strona pozwala mi kupić tylko i wyłącznie te opcje miesięczną, bum musiał kupić VIP'a na nowym koncie a to mi zbytnio nie odpowiada bo na aktualnym mam pozakupowane SAC oraz Evadeee. Ale dzięki wielkie za chęci ++ :)

Tamten musi sie skpnczyc

Od 2 tygodni jest expired ;)

PS. Czy opcja płatności paypala jest wyłączona ?

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

No ale właśnie w tym mam problem, że ja chce przejść z opcji 30-sto dniową subskrypcji na 10-cio dniową gdyż aktyalnie na paypalu posiadam 5 $ i w tym mam problem że nie moge zmienić tego z opcji 30-sto dniowej na opcje 10 dniową a strona pozwala mi kupić tylko i wyłącznie te opcje miesięczną, bum musiał kupić VIP'a na nowym koncie a to mi zbytnio nie odpowiada bo na aktualnym mam pozakupowane SAC oraz Evadeee. Ale dzięki wielkie za chęci ++ :)

Od 2 tygodni jest expired ;)

PS. Czy opcja płatności paypala jest wyłączona ?

Ja ominąłem ten problem bardzo prosto - założyłem inne konto na które kupiłem VIP'a.

PS. Tak opcja płatnośći PayPal jest wyłączona, pisałem to kilka tematów wcześniej.

Opublikowano

Ja ominąłem ten problem bardzo prosto - założyłem inne konto na które kupiłem VIP'a.

PS. Tak opcja płatnośći PayPal jest wyłączona, pisałem to kilka tematów wcześniej.

Niekoniecznie w jego przypadku musi to zadziałać, bo co jeżeli ma on kupione jakieś skrypty?

Opublikowano

Nie przeczytałeś tego co napisałem wcześniej :) tak jak mówi Michu_PL mam tam zakupione SAC oraz Evadeee

fc02fe5ba2c5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...