Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsaw Orange Festival 2014- powalający linę-up!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dziś z ciekawości wszedłem zobaczyć lineap WOF 2014. I muszę przyznać, ze jestem zaskoczony!

Do Polski bowiem, w ciagu ledwie trzech dni przyjadą:

-Martin Garrix!

-David Guetta!

-Snoop Dogg!

-Prodigy!

-Outkast!

-Florence and Machine!

-Rita Ora

-Jamal

Masa zespołów rap/rock

I wiele, wiele wiecej. Mnie to bardzo zaskoczyło, możemy tu dyskutować czy Garrix nie jest rozpieszczonym dzieckiem któremu sie poszczęściło a Guetta gra na syncu ale takie nazwiska rozbroją każdego :D

Szczerze to chciałbym pojechać na Guettę, ponieważ jestem ciekaw jak wyglada taka impreza na żywo (myśle o kupieniu deckow- rodzice sa na tak- i probowaniu w graniu) a także lubię jego kawałki :)

Snoop Dogg tez ciekawie brzmi, podobnie jak Garrix, tylko tak to rozłożyli aby fani elektroniki zostali 3 dni i kupili najdroższe karnety :D

A wy co o tym sadzicie? Wybieracie sie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Za taki lineup płacić 600zł?

To ja już wolę UMF Europe bodajże bilety coś koło 140 euro (na złotówki to coś koło 500-600), nie widziałem jeszcze całej ramówki, ale to co widziałem już dosyć ciekawie wygląda (m.in. Laidback Luke, Blasterjaxx, Nicky Romero, W&W, Hardwell, Guetta, Garrix) i w dodatku można wakacje spędzić w Chorwacji ;3

Garrixowi na pewno się poszczęściło ;) Zrobił takie proste animalsy, była na to moda, promowali w radiu, no i teraz co już nie wypuści prędzej czy później grają w radiu. 

Opublikowano

Za taki lineup płacić 600zł?

To ja już wolę UMF Europe bodajże bilety coś koło 140 euro (na złotówki to coś koło 500-600), nie widziałem jeszcze całej ramówki, ale to co widziałem już dosyć ciekawie wygląda (m.in. Laidback Luke, Blasterjaxx, Nicky Romero, W&W, Hardwell, Guetta, Garrix) i w dodatku można wakacje spędzić w Chorwacji ;3

Garrixowi na pewno się poszczęściło ;) Zrobił takie proste animalsy, była na to moda, promowali w radiu, no i teraz co już nie wypuści prędzej czy później grają w radiu.

Mi sie wydaje ze Garrix to taki rozpuszczony dzieciak (ubiór, wyglad, stylistyka zdjec, 17 lat) ktory mial kase na FL Studio za kilkaset zlotych, dobre miksery i licencje od rodzicow :v az mi go zal

600zl? Nie patrzylem ceny karnetu ale fakt; zdeka drogo...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ok, odwoluje, byl rozpieszczony ale jednak szacunek dla goscia- pierwszy czlowiek ponizej 18 lat w historii Tomorrowlandu :) a umowy ze Spinnin podpisal jeszcze przed Animals.

Opublikowano

Jeszcze Madeon w 2012 chyba grał na UMF (wtedy też miał 17 lat).

Opublikowano

Kings of leon

Pixies

Florence and the machine

Queens of the stone age

Kasabian

Limp Bizkit

Bring me the horizon

Ludzie, chociażby te koncerty, każdy oddzielnie kosztowały by razem ponad 2000 zł. 600zł to naprawdę coś :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...