Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można zwrócić Gragasa?

Hikaru.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja go zwracam, oczywiście nie uważam że dostał nerfa, ale te zmiany przenoszą go z mida na Jungle/Topa gdzie mam pod dostatek championów, bardziej przydadzą mi się ADC których nie mam zbyt wielu.

A co do topicu, o ile mi wiadomo to można go zwrócić gdyż jego zmiany są bardzo podobne do zmian Kassadina którego dało się zwrócić, innymi słowy, jego zmiany to rework czyli powinna być taka możliwość.

Opublikowano

Tak, zwrócą Ci go. Dzisiaj sam do nich napisałem i zwrócili bez problemu ;p zwróciłem, bo potrzebowałem IP na runki po przecenie ;d

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Żeby zwrócili PŻ to gdzie trzeba napisać? po angielsku ?xD i czy gragasa to trzeba mieć kupionego np w tym miesiącu czy nawet jak się go kupiło rok temu to zwrócą kase za niego?

YAY

Opublikowano

Przeróbki bohaterów/skórek

Jeżeli bohater lub skórka otrzymała kompletną przeróbkę wyglądu i/lub zestawu umiejętności to masz możliwości dokonania zwrotu bez konieczności zużycia żetonu zwrotu. Tyczy się to jedynie PEŁNYCH przeróbek. Zwykłe zmiany do bohaterów, które mają miejsce w przypadku każdej aktualizacji, nie wliczają się do tej zasady.

Prośba o taki zwrot musi zostać wysłana w przeciągu 90 dni od zmiany bohatera/skórki, w innym wypadku nie będziemy mogli ci pomóc. By poprosić o taki zwrot, wyślij zgłoszenie do Wsparcia gracza wraz z poniższymi informacji:

TEMAT: Zwrot bohatera, który został przerobiony
- Nazwa użytkownika:
- Imię przywoływacza:
- Serwer:
- Bohater lub skórka, którą chcesz zwrócić:

Zrodlo

https://support.leagueoflegends.com/entries/22056173-FAQ-zwrotu-przedmiot%C3%B3w#Q5

Tam tez wysylasz zgloszenie o zwrot

Opublikowano

Do supportu trzeba napisać? A jeśli nie mam żetonów to co? A co z Kassadinem?

Nawet jeśli masz żetony i jakaś postać po patchu Ci się nie podoba, tylko, że musi być to duży patch nie pojedyncze skille. To wtedy piszesz do supportu i Ci zwracają.

Opublikowano

Patrzcie, znerfili pojebane, facerollowe OP gówno na którym bindowałes Q na myszce i wygrywałes linię, i pały juz chcą go zwracać. Gruby chuj wam w dupska no-skille, wykurwiać do brązu i uczcie się grać normalnymi champami.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Ja dziś napisałem o zwrot i raczej powinni zwrócić, ale czasami się taki support co nie zwróci ;/. te 3k ip się przyda bo aktualnie zbieram na ziggsa/zeda ale jeszcze nie wiem który :P

Opublikowano

zwrócili mi na drugie konto ale powiem wam ze chyba nie wiecie gdzie bylo zalozenie aby tam chodzil gragas. gragas jak wychodzil bylo zalozenie aby grac nim na topie, tylko jakis polak bodajze sushei czy jak on tak zmienil jego mete na mida,a te zmiany teraz wymuszaja jak by powrot na jego pierwotne miejsce przeznaczenia

zwrocilem rengara bo teraz to jedno wielkie gowno

Opublikowano

A ile trzeba czekać na zwrot?

Jak napisałem na temat Rengara do polskiego supportu to czekałem jakieś 20-40 minut co jest dziwne - zwrócili IP.

A na Gragasa nadal czekam około godziny.

Opublikowano

Jak napisałem na temat Rengara do polskiego supportu to czekałem jakieś 20-40 minut co jest dziwne - zwrócili IP.

A na Gragasa nadal czekam około godziny.

A jak wysyłałeś bezpośrednie z Centrum Pomocy w zakładce " ZŁÓŻ PODANIE " ?

Bo ja wysłałem i czekam juz z 2 h ... co jest dziwne , i czy przychodzi jakieś powiadomienie że pomyślnie został wysłany na meila ? 

212z9rs.jpg

Opublikowano

Czyli Rengara też można zwrócić? Jak tak to zajebiście, nie podszedł mi.

Tak można zwrócić , ja teraz czekam jak zaakceptują to napisze ;) .

212z9rs.jpg

Opublikowano

Ponawiam pytanie... jeśli się go kupiło pare miesięcy temu to  zwrócą też normalnie? :P i jeśli mam do niego skina (Wieśniaka) moge spodziewać się jakiegoś zwrotu rp?;p

YAY

Opublikowano

Aktualnie można zwrócić:

• Xerath,
  • Rengar,
  • Heimerdinger,
  • Gragas.

Jeszcze myślę, że postacie typu Garen, Sivir oraz Nasus. Osobiście zwróciłem także Skarnera, Kassadina i Olafa, lecz to było jakiś czas po ich reworku, jednak również możecie spróbować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...