Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toshiba C55 A 1FG czy HP PAVILON 17-E000SW?

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym abyscie pomogli podjać mi wyboru po miedzy tymi dwoma lapkami, chciałbym też zapytać czy dałbym rade zagrać na którymś z nich w takie gry jak Left 4 Dead 2 lub TF2 na jakichś rozsądnych fpsach, I przede wszystkim lol na minimum 60 fpsach ( lol musi działac inaczej nie kupuje lapka bo obecnie gra ta, to moje hobby :P) i ewentualnie DOTA 2 :D

UWAGA w nazwie tematu wkradła sie literówka, tam gdzie jest 1FG ma być 1F6 sorki za ten błąd :)

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Budżet to raczej około 2500 bo sam komputer ma być brany na raty, obecnie mam stacjonarnego, jakoś mnie nie kręci zakup nastepnego stacjonarnego chciałem spróbować z laptopem ;), a i jeszcze czy dałoby się podpiąć do któregoś z nich jakiś monitor ? :D

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Yhm tylko taka sprawa, iż laptopa chciałem kupować w avansie, bo tylko do niego mam blisko, jeżeli było by coś lepszego a w ich ofercie  byś to znalazł mógłbyś podlinkować?, bo ja w tych sprawach jestem ZIELONY. 

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Dobra, z tego co widze media expert jest nie daleko wiec u nich tez moge cos wyłapać, głównie mi chodzi o takiego lapka zeby te gry w pierwszym poście chodziły na w miare grywalnych fpsach, nie potrzebuje jakiegos odrzutowca jak do bf 4  :)

qCsDG8m.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...