Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar po Reworku.

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Jak myslicie na jakiej linii aktualnie Rengar jest lepszy? 

Podajcie Plusy i Minusy z Topa i Jungli.

@Edit

Ja uwazam, ze po tym Reworku E bedzie sie swietnie sprawowal na Jungli, lecz na Topie tez jest niczego sobie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@up

Nie obchodzi mnie jak graja ludzie w Elo Hell ( Diamond V ), chcialem poznac jego aktualne zalety na Topie i w Jungli, a raczej co wy o nich myslicie :)

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Dywizje podałem ze względu na to, że to może mieć znaczenie. W diamencie ludzie potrafią grać :)

Przeciez gram prawie kazde SoloQ z Diamentami, ( V, IV ) I naprawde to sa Cipy xD Dwa razy nawet trafil mi sie Challenger s3 to tylko jeden z nich byl dobry, ale bez przesady, raczej nie wszyscy maja eBay acc, a nie kazdy gra tam dobrze >.< ( Nie mowie o kazdym, wiekszosc gra dobrze :)  )

Dlatego tez pierwsze gry Rengarem po Reworku moga byc ciezsze, dlatego pytalem o Minusy i Plusy w aktualnej mecie grze Rengarem, nie mam duzo czasu na granie i nie jestem w stanie tego sprawdzic samemu, na obu liniach.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

ja oddałem rengara :P nie gram nim chociaz jest epicki ^^^ jednak wole moją syndre <3

Epicki? Czemu? Powody? Jakieś dowody? Cokolwiek?

Nabijanie postów?

Grałem rengarem w lesie. Jakoś mi dziwnie gorzej. Uważam że nadal będzie pickowany na topa.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Uważam że rengar teraz ssie. Stracił możliwość szybkiego pushowania wieżyczek wroga i przy full buildzie nie może zabić przeciwnego adc/apc na combo tak jak to robił wcześniej. Trzeba czekać na jakieś buffy żeby nim pograć znowu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...