Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SMS Premium. Pomoc xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!

Chciałbym sprzedawac Vipy na serwerze (Nie drogie, ale zawsze coś ;().

Znalazłem stronkę Płatności-Online.*l, która działa podobno jak Homepay.*l

Jestem tam zarejestrowany, lecz nie mam bladego pojęcia jak aktywować usługi Premium..

Żeby nie było Treści SMS'a "MPA.*", tylko np.: "Survigames.*".

Pomoże ktoś?

Przynajmniej mnie nakierujcie :P

PS: Czy można wypłacic środki z konta poniżej minimalnej kwoty 50zł, na Homepay.pl?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Dokładnie tego serwisu nie znam, ale prawdopodobnie masz tam gdzieś zakładkę SMS PREMIUM. Tam musisz wejść i dalej powinien być jakiś przycisk. Jeżeli jest inaczej proszę o zdjęcie panelu, bądź opis jak wygląda.

I jeszcze, czy masz skrypt sklepu, bo mogę Ci napisać na stronę www?

Opublikowano

@Up

A czy na Homepay można wypłacać sobię kaskę jeżeli jest uzbierane mniej niż 50zł?

Czy polecalibyście mi Homepay.pl?

Czy można na Płatności-Online.pl wypłacać pieniądze ile i kiedy się chce?

Czy mógłbym pod to podpiąć moją siostrę, ale ja z tego będę oficjalnie korzystać?(W sensie, że ona poda numer konta bankowego, jej dane itd. Kasa na jej konto by szła.) (Mam konto bankowe, ale 18 lat nie mam ;( )

Czy ja jako niepełnoletni będę mógł  tym pisać itd itp, ale konto i wszystko będzie należeć do osoby 3-ciej?(Siostry).

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@up Co do profitsms.pl można wypłacać od 1 zł,na homepay.pl nie wiem,musisz mieć ukończone 18 lat żeby korzystać.Możesz podać jej dane itp ale i jej konto bankowe,bo bank sprawdza dokładnie imię i nazwisko na które idzie haj$.

Opublikowano

@UP

Dzięki. Już wiem. Ale i tak chciałem, żeby wszystko szło na jej konto :)

Póki tego nie załatwie, myślę nad zasłużonymi Vipami na moim serwerze. :)

A wie ktoś jak konkretnie to trzeba zrobić na Homepay? Jest już tam zarejestrowana i wszystko, ale nwm, co jest do czego ;(

Taki to ja już jestem tępy ;(

Na szczęście lepiej poszło mi z serwere. Haha xD

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Refffek

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...