Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile fps?

KsardesPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy inni też tak mają ale ten link nie działa :/ Więc ci nie pomoge . Napraw ten link lepiej.

@Edit

Dobra już działa ;) (mi)

Opublikowano

będziesz miał max 50-60fps więcej nie wycisnie ten sprzęt...

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Opublikowano

Możesz nawet mieć 549 ale odczuwalne będzie tak do 60-70 . W większej mierze to też zależy od monitora . Ale te 60 to standard . Po co zamęczać maszyne na więcej skoro i tak nie zauważysz miedzy 60 a tymi 150-200 . Przynajmniej twój sprzęt skupi się na czymś innym niż renderowanie fps .

Opublikowano

Ciężko powiedzieć zależy ile i jakie programy masz na kompie . Zależy ile masz ramu itd. Pobierz  Frapsa wejdź w minecrafta i Ci pokaże ile masz FPSów. Pamiętaj, że podczas nagrywania MC ilość FPSów zawsze nieco spadnie ;)

Opublikowano

od 40 fpsów, do 90 fpsów, ale powyżej 40 to nie ma znaczenia, bo ludzkie oko widzi tylko 40 i powyżej nie ma dla niego różnicy. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

od 40 fpsów, do 90 fpsów, ale powyżej 40 to nie ma znaczenia, bo ludzkie oko widzi tylko 40 i powyżej nie ma dla niego różnicy. 

Pozdrawiam.

widzi 40? o kurwa, od kiedy?

na tym sprzęcie max 100 będziesz miał (ustawienia low)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...