Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2] -= | ImperialCraft.pl​ | =- [Frakcje,Surv,PVP] [No-WL, No-Prem] [Ts3] (24/7)

stasio889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze nie ma nic z rpg i jest to zwyczajny FB

wiec dla fanow rpg nie polecam

Ehh.. Już Ci mówiliśmy. Wprowadzamy tryb RPG punkt po punkcie.

@Edit

Poprawa graficzna reklamy

Opublikowano

@Stasio88 co do tamtego posta co mi odpisałeś to powiem ci tylko jedno :) Jesteś złodziejem i tylko to potrafisz, przypomnij sobie jak mnie okradałeś z serwera :) A co do pluginów to pewnie większość z neta tylko zmienione i tak samo skrypty (o ile są) Za pewnie serwer ktoś co sponsoruje bo sam kupić nie potrafisz i mogę się założyć na 1000% że mówiłeś temu co ci sponsorował że to będzie autorska paczka z twojego wykonania a tak naprawdę paczka z neta tak samo jakie kiedyś było :) NIE POLECAM tego serwera ponieważ ten oto użytkownik to złodziej i udaje jakiegoś najlepszego programistę ;)

Opublikowano

@Stasio88 co do tamtego posta co mi odpisałeś to powiem ci tylko jedno :) Jesteś złodziejem i tylko to potrafisz, przypomnij sobie jak mnie okradałeś z serwera :) A co do pluginów to pewnie większość z neta tylko zmienione i tak samo skrypty (o ile są) Za pewnie serwer ktoś co sponsoruje bo sam kupić nie potrafisz i mogę się założyć na 1000% że mówiłeś temu co ci sponsorował że to będzie autorska paczka z twojego wykonania a tak naprawdę paczka z neta tak samo jakie kiedyś było :) NIE POLECAM tego serwera ponieważ ten oto użytkownik to złodziej i udaje jakiegoś najlepszego programistę ;)

Po 1. Podaj dowody na to, że jestem jak to Ty nazwałeś... ZŁODZIEJEM. Ha? Brak dowodów? Bezpodstawne oskarżenia. To takie piękne, zwłaszcza jak na Twoje zachowanie.

Po 2. Pamiętaj, że mam nasze rozmowy ze Skype, mogę je udostępnić. Wtedy będziesz skończony jako hoster.

Po 3. Komentujesz moje wszystkie tematy związane z serwerami bo co? Bo potrafię stworzyć coś z czym Ty masz problemy.

"[2013-12-07 18:30:07] dawid.dera6: Siema, Pamiętasz mnie ? :D Chciałem się pogodzić jeśli chcesz. Odpisz...

[2013-12-07 18:30:07] dawid.dera6: Witaj Pafeł, chciałbym Cię dodać jako kontakt. Devil's <3333"

Po 4. Z wypowiedzi napisanej wyżej, wynika, że jesteś zwykłą łajzą która na początku chce się godzić a później

Po 5. Jestem pomocnikiem w sieci Imperial-Craft. Nie potrzebuje sponsora.

Po 6. Jest autorska paczka. 3 naszych programistów ją tworzyło.

Chcesz to podbijaj dalej mi ten temat. Nie mam zamiaru na nic więcej odpowiadać. Twoje zachowanie jest żałosne, zachowujesz się na jakiegoś rozwydrzonego dzieciaka, skończyłeś ze mną współpracę wykorzystując moje pliki + czas spędzony nad ich konfiguracją.

BYE ;-)

@ Zapraszamy na serwer @

Administracja nie umie nawet wymyślić własnej nazwy serwera :) Ktoś wyżej pisze że admin tego serwera jest złodziejem, w pełni się z tym zgadzam !

Ha? No przepraszam bardzo. Nazwa nie jest zarejestrowana. Każdy ma prawo jej używać.

Sieć istniała od tamtego roku. Nie posiadaliśmy jeszcze serwera MC, tylko CS. Złodzieje? hahahaha korzystamy z nazwy która jest ogólnodostępna.

Opublikowano

Inny koleś też nazywa was złodziejami więc coś w tym jest ;)

Ta osoba jest niewiarygodnie tępa. Nie potrafi się zachować nawet publicznie. TO ON UKRADŁ MOJE PLIKI + Zabrał mi dostęp do ftp, a mnie osądza jako złodzieja.

@Zapraszam do podbijania tematów ImperialCraft oraz Dawidek951 ;-) @

Opublikowano

Po 1. Podaj dowody na to, że jestem jak to Ty nazwałeś... ZŁODZIEJEM. Ha? Brak dowodów? Bezpodstawne oskarżenia. To takie piękne, zwłaszcza jak na Twoje zachowanie.

Po 2. Pamiętaj, że mam nasze rozmowy ze Skype, mogę je udostępnić. Wtedy będziesz skończony jako hoster.

Po 3. Komentujesz moje wszystkie tematy związane z serwerami bo co? Bo potrafię stworzyć coś z czym Ty masz problemy.

"[2013-12-07 18:30:07] dawid.dera6: Siema, Pamiętasz mnie ? :D Chciałem się pogodzić jeśli chcesz. Odpisz...

[2013-12-07 18:30:07] dawid.dera6: Witaj Pafeł, chciałbym Cię dodać jako kontakt. Devil's <3333"

Po 4. Z wypowiedzi napisanej wyżej, wynika, że jesteś zwykłą łajzą która na początku chce się godzić a później

Po 5. Jestem pomocnikiem w sieci Imperial-Craft. Nie potrzebuje sponsora.

Po 6. Jest autorska paczka. 3 naszych programistów ją tworzyło.

Chcesz to podbijaj dalej mi ten temat. Nie mam zamiaru na nic więcej odpowiadać. Twoje zachowanie jest żałosne, zachowujesz się na jakiegoś rozwydrzonego dzieciaka, skończyłeś ze mną współpracę wykorzystując moje pliki + czas spędzony nad ich konfiguracją.

Po 1. Zobacz na date tego :) 2. Okradałeś mnie z serwera 3. Na dodatek śmiesz pisać w poście że zachowuje się jak dzieciak a ty sam się lepiej nie zachowujesz 4. Nie mów że ta paczka jest autorska  5. Niby jesteś programistą javy tak? okey BEEKA 6. Twoje kłamstwa są zajebiste :) kiedyś mówiłeś że miałeś 999serwer slot, jak cie poznałem mówiłeś że ma 18lat a okazało się ze miałeś 13 :) 7.Niby jesteś pomocnikiem tak? za pewnie było tak że prosiłeś kogoś aby ktoś zasponsorował tobie serwer a ty jak zawsze wciskałeś że zrobić im autorską paczke która pobrałeś z neta.

Opublikowano

Ta osoba jest niewiarygodnie tępa. Nie potrafi się zachować nawet publicznie. TO ON UKRADŁ MOJE PLIKI + Zabrał mi dostęp do ftp, a mnie osądza jako złodzieja.

@Zapraszam do podbijania tematów ImperialCraft oraz Dawidek951 ;-) @

Nie okradłem ponieważ dostałem kilka SS jak pisałeś do innych ludzi aby kupowali vipa bez mojej świadomości, kasę która ludzie wysyłali brałeś sobie na swój serwer. Co nie pamiętasz? jak 5 kolesi miało vipów a dopiero się o tym dowiedziałem jak wbiłem w permissions? a na stronie kasy nie było a jak zapytałem gdzie jest kasa to odrazu mówiłeś z/w i po 5-10min uciekałeś oraz mnie ignorowałeś. Dostawałem także ss jak obrazałeś graczy (to było przed tym jak mnie okradałeś). Więc powiem ci tak jesteś zwykłym nie wychowanym dzieciakiem który potrafi kraść i wmawiać innym kłamstwa. 

Opublikowano

''Nigdy nie walcz z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona

doświadczeniem...:)''... Uzytkownicy! Potrzebujemy nowych graczy ;-) ktos chetny?

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA BYŁEM ZWYKŁY FB A ADMIN MA GDZIEŚ PROBLEMY GRACZY

DO TEGO UKRADŁ MI NAZWE

ups... Adminów na serwerze nie ma od 21 45. Niby jak mogłeś mieć jakikolwiek kontakt z adminem? Telepatycznie?
Opublikowano

Bardzo wy-koloryzowana reklama serwera i to tyle, na serwerze nic specjalnego was nie czeka. Przynajmniej nic odbiegającego od normy, ja tyle zauważyłem .

Opublikowano

Bardzo wy-koloryzowana reklama serwera i to tyle, na serwerze nic specjalnego was nie czeka. Przynajmniej nic odbiegającego od normy, ja tyle zauważyłem .

Odpowiadasz w naszej reklamie jako administrator serwera konkurencyjnego. Tak samo mogę wejść na Twoją reklamę i napisać jakieś z dupy wzięte argumenty bez żadnych dowodów. Udowodnij nam, że nie mamy niczego specjalnego.

Nie licząc:

AUTORSKIEJ MAPY

PLUGINÓW KTÓRE TWORZYMY OD KILKU DNI ( Ja i 2 programistów)

WIELU MAP Z EVENTAMI

ITD.

Czekam na dalsze opinie Użytkowników posiadających własne serwery. ;-)

Bye ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...