Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kornel1702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

logo.png

INFORMACJE

>> ADRES SERWERA: wincraft.csrv.pl

>> TYP: FreeBuild + Survival + Frakcje + SkyBlock

>> SLOTY: 20

>> NON - PREMIUM

>> WERSJA: 1.7.2 - 1.7.5

>> STRONA INTERNETOWA: wincraft.pusku.com

ADMINISTRACJA

kornel1702

pawel

ZDJĘCIA

ss1.png

ss2.png

ss3.png

ss4.png

ss5.png

ss6.png

ss7.png

300x250.png
Opublikowano

Dobra podróbka WinCraft.pl ;) Tyle że wiesz że właściciel WinCraft'a ma licenję wykupioną na nazwę WinCraft + prawa autorskie ? Uważaj żeby nie mieć problemów :)

Opublikowano

Twoje ip serwera z tego co widzę nie posiada spacji, więc nazwą serwera jest WinCraft. Strona internetowa także nie posiada spacji pomiędzy dwoma częściami nazwy. Dodatkowo napisałeś że wasza nazwa istnieje od dwóch lat, kiedy właściciel sieci wincraft.pl kupywał licencję do tej nazwy, nikt nie powiedział że jest już wykupiona, co oznacza że jeśli zostanie to zgłoszone to będą problemy dla was.

Opublikowano

Nie ładnie kłamać kolego ;)

Po pierwsze wasz serwer nie istnieje od 2 lat...

Wiem bo pamiętasz naszą rozmowę na skype? Co tak prosiłeś żebym Cie dodał i zadzwonił.

Powiedziałeś ze robisz serwer aby zapraszać na nasz, teraz mówisz co innego.

Wcale nie zgapiłeś nazwy prawda? Pierw grałeś u nas, postanowiłeś zrobić serwer i skopiowałeś nazwe...

To co robisz jest żałosne naprawde ciężko wymyślić nazwe?

No ludzie, już jeden taki idiota jest co kopiuje wszystko z naszego serwera łącznie z nazwą (ostatnio po rozmowie zmienił NAZWE..).

"Win Craft" nie no bez kitu rozwala system.. :D

Zrób sobie nick "VValker99PL" i będzie git ;)

Co do samego sedna nie mam zamiaru robić jakiejś afery przez cyniczne zachowanie tego dziecka, i tak właśnie takie serwery jak ten upadną przez wersje 1.8...

Pozdrawiam!

Serwer minecraft 1.7 i 1.8

Survival, Gildie, Działki i Mini Games

Opublikowano

Nie no spoko jestem oskarżony o jakąś rozmowę ... której nie prowadziłem :O

Kolesia nie znam. Ten serwer zobaczyłem przez przypadek, gdyż chciałem zobaczyć dostępność domeny dla mojego serwera który jak Ty przeczysz nie istnieje 2 lata (ciekawe skąd to możesz wiedzieć). Prawda jest Taka:

Serwer istnieje ponad 2 lata - na początku nieoficjalnie (tak tylko dla kolegów). Później zacząłem na hostingu - też z kolegami (bo hamachi się nam popsuło). Aż w końcu poznałem pawła i namówił mnie na większy projekt - obecny Win Craft nad którego nazwą siedzieliśmy 2 dni. I tak jest rozwijany do dnia dzisiejszego.

Jeśli ktoś mi nie wierzy to niech nie wierzy nadal i do końca swojego życia. To co piszę jest jak najbardziej prawdą. Ale mi ten zbieg okoliczności nie przeszkadza - sewer Wkr99PL to Wincraft.pl a mój Win Craft ... i niech tak zostanie bez zbędnych komentarzy.

300x250.png
Opublikowano

Z kolegami serwer miałeś rok i 10 miesiecy, później na hostingu z kolegami 2 miesiące = 2 lata, ale napisałeś przecież ponad, tak więc teraz jest te "ponad". Co wychodzi z równania = 2 lata PONAD. :)

p.s Mało slotów, skyblock i survival? Już to widzę u Ciebie.. Jeszcze do tego FreeBuild i Frakcje, do skyblocka? Nie przesadzasz? Usuń skyblocka, a będzie git, tak myślę...

Everybody lies

uSQEFZv.png

Opublikowano

Hmm, pewnie zostanę ukarany za offtopic, no ale warto. :)

W tym Twoim linku pisze "WinCraft", z tego co widzę to podpierdzielona nazwa, a tutaj jedynie spacje dodałeś. :)

strzalka.gifPotwory: Ładne

Ładne, ładne...

Everybody lies

uSQEFZv.png

Opublikowano

Dobra ludzie po pierwsze tu nikt nie gra po 2 i tak ten serwer upadnie...

Edit:

Nie będe Ci podwyższał więc zrobie edita.

Gdybyś umiał czytać a nie zgapiać to byś wiedział w jaki sposob zostało wybudowane miasto..

http://wincraft.pusku.com/win/mapa/

Normalnie nobla za tą mape dostaniesz - masakra..

Cały serwer żałosny, nic nie ustawione ani zabezpieczone i wszystko robione na "odwal się"  ;)

Może skończymy rozmowe na TS3?

Masz racje jednak nie z tobą rozmawiałem. Po prostu jesteś kolejnym gimbusem który zgapia...

Ps. Zgłaszam naruszenie licencji i prześle skan do "craftserve" zobaczymy ile ten twój serwer pociągnie.

Edit2:

Nie wiesz co a u mnie jest wykonane nożnie -.-

Cała ekipa budowała na wzór projektów z internetu.

Żałosny to jesteś ty i tyle mam do powiedzenia.

Daje ci siedem dni na zmiane nazwy inaczej tak jak mówiłem zgłaszam naruszenie licencji, przesyłam skan twojemu usługodawcy i resztę naszego konfliktu rozwiążemy na sali sądowej jeżeli nie wywiążesz się z mojego ultimatum.

Ps. Nawet możemy powiedzieć że masz dłużej wymyśloną nazwe ale to i tak nic Ci nie daje bo to ja mam domene i licencje na nią.

Serwer minecraft 1.7 i 1.8

Survival, Gildie, Działki i Mini Games

Opublikowano

refresh.

@up

Ciekawe który serwer najpierw upadnie...

Win Craft którego mapy są W CAŁOŚCI stworzone przeze mnie i zrodzone w mojej głowie

CZY

Wincraft.pl którego właściciel/e pobrali mapę z internetu - nie ukrywając.

Edit:

Przynajmniej jest wykonana ręcznie...

A map jest 10

Koniec naszej rozmowy bo to jest żałosne... Mam serwer Win Craft , ty Wincraft.pl - jest różnica? jest. Więc nie wiem co masz do tego. Lepiej zajmij się swoim "wielkim" serwerem a nie włóczysz się po mpc :)

300x250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...