Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar ze skórką

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chce zwrócić Rengara po tym "reworku" i mam do was pytanie czy zwrócą mi RP za skina i IP za postać ? a drugie pytanie jak do nich napisać żeby mi zwrócili

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

I teraz się mylicie tak było kiedyś od kiedy riot dał do dyspozycji żetony nie można już do nich pisać o zwrot ;)

No tak, ale jeśli została jakaś postać całkowicie zmieniona lub po reworku komuś nie podoba się gra czy jej wygląd, to może napisać o jej zwrot ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I teraz się mylicie tak było kiedyś od kiedy riot dał do dyspozycji żetony nie można już do nich pisać o zwrot ;)

boże widzisz i nie ultujesz. tak, możesz do nich napisać, jeśli skin nie był mystery giftem to oddadzą Ci RP i IP. Chyba, że postać też kupiłeś za RP. (tak na screenie pisze 2 kwietnia, bo gmail jest zjebany)

xXcQXKn.jpg

Opublikowano

a jak rozwiązują kwestie skina z gifta? posiadam właśnie do rengara skin z gifta to co nie dadzą mi rp chociaż się wymieniałem giftami? czy dostanie rp osoba która mi gifta wysłała czy może przytną na gifcie? ktoś się orientuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...