Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FutureCraft

groza1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FutureCraft

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: FutureCraft
                                             Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: FutureCraft.maxcraft.pl 

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.2
                                          Strza%C5%82ki.gif Sloty: 40
                                          Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: Wojny Gildi
                                          Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Dedykowany
                                          Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie
                                          Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie
                                          Strza%C5%82ki.gif Nether: Tak
                                          Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak
                                          Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak
                                          Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Ja tu tylko sprzątam ;3 

Za%C5%82oga.gif

Właściciel-CorrionNN,NudderBudder808

Dodatkowe%20Informacje.gif

Serwer Surv+Frakcje co tu można powiedziec.
                                   Drop zarówno jak i exp jest bardzo wysoki i wypada on ze stone.
                                   Admini jak i gracze prezętują dużystopień powagi. Miła atmosfera admini odpowiadają praktycznie na                                                                  każde twoje pytanie , a jak masz jakiś problem starają Ci się pomóc

ref

post-925692-0-15484100-1396541190_thumb.png

post-925692-0-80225300-1396541202_thumb.png

Opublikowano

Plusy:

-

Minusy:

-Słaby Spawn Zrobiony na "Odwal"

-Na Spawnie Jest PVP-ON 

-Widać że serwer zrobiony z ideom by "zarobić szybko hajs"....

1/100*

*Ten 1 pkt macie za 40 Slotów :P

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ludzie czy wy na serio myślicie że zrobicie serwer PVP -z dropem z Stone itd i odrazy tłumy wejdą i zarobicie na tym miliony ?

Tu Się Liczy Orginalność:

-Super Budowle zawierające "wdech w piersiach".

-Orginalne Własne Pluginy/Skrypty

-Pomysł Na super Serwer Oryginalny a nie "PVP" wejdź sobię MPC Kliknij MInecraft/Publikacje serwerów jest dam Parę tysięcy lepszych od twojego i parę tysięcy zrobionych tak ja twój czyli na Odpierdo*.

TO Tylko moje zdanie....

Mace v1.10 program do generowania zamków

http://www.mpcforum....pickich-zamkow/

Opublikowano

Plusy:

-

Minusy:

-Na Spawnie Jest PVP-ON 

1/100*

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ludzie czy wy na serio myślicie że zrobicie serwer PVP -z dropem z Stone itd i odrazy tłumy wejdą i zarobicie na tym miliony ?

-Pomysł Na super Serwer Oryginalny a nie "PVP" wejdź sobię MPC Kliknij MInecraft/Publikacje serwerów jest dam Parę tysięcy lepszych od twojego i parę tysięcy zrobionych tak ja twój czyli na Odpierdo*.

TO Tylko moje zdanie....

Powiem najpierw tak, spawn jest z neta.

Serwerow teraz jest masa Survival + Gildie i napewno on nie wypali serwer mocno laguje.. nie polecam ;c

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Plusy:

-

Minusy:

-Na Spawnie Jest PVP-ON 

1/100*

TO Tylko moje zdanie....

Ty ogarniety jestes oryginalnie pluginy na tych co sa za darmo mozna zrobic lepszy serwer niz ten na oryginalnych serwerach po co placic lepiej dla np gracza zaplacic np kupic mu premke podro a i jeszcze 1 pisze oryginalny a nie orginalne

Opublikowano

Serwer nie działa :) , jeżeli to nie jest dedyk i ma być co chwilę wyłączany to raczej nie będzie na nim grało dużo ludzi :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...