Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze zdanie o tych bohaterach ?

Matcube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzice o takich bohaterach w dota 2 jak :

- Drow Ranger

- Bloodseker

- Viper

Czy też nimi gracie, a jeżeli tak , to jak się Wam nimi gra ? ;)

Legenda
Opublikowano

Ogółem postaci, które nie wymagają skilla, ponieważ klikasz, klikasz, klikasz.

Viper jest to postać, której praktycznie nikt w równej szansie nie jest jest ograć go w starciu 1vs1. Jego pasywne skille działają bardzo niekorzystnie dla rywala. Dużo osób robi błąd i daje wszystkie dostępne na początku punkty w umiejętność Q. Wystarczy jeden poziom tej umiejętności i bardziej skupić się na pozostałych dwóch pasywnych skillach. Aghanim scepter, który ulepsza jego ulti tzn zwiększa zasięg oraz czas oczekiwania na ponowne użycie jest bardzo przydatnym przedmiotem. Dużo osób idzie w głupie itemy typu Manta na tej postaci, a zapomina o aghanim, black king bar (bkb), mekansm (meka).

Bloodsekr i tu noobki robią takie błędy, że śmiać się chce. Dotyczy to jego pierwszej umiejętności, którą możemy użyć na sobie oraz rywalu. Jeżeli wybieramy na siebie musimy pamiętać, że należy pierw odpalić ulti w rywala. Q używamy na siebie, daje nam to ucieszenie (nie możemy użyć ulti) za to daję nam premie do ataku. Nigdy nie używaj tego skilla na rywala, który ma bardzo duży dmg oraz nie musi użyć skilli by Cie zabić. Tej umiejętności używasz na postaci, które mają łatwą ucieczkę np. Anti-Mage, Queen of Pain, Weaver. Ogółem postać spisuje się w early, mid. W late już nie robi tak dużo jeżeli przeciwko sobie ma lepszego hard-carry.

Drow Ranger ogółem ludzie grający tą postacią nie mają skilla, ponieważ w grach na wyższych poziomach praktycznie tej postaci się nie widuje. Jeżeli dostaniemy slowa to już skończone, ponieważ walce w zwarciu nasze ulti nie działa i kicha ogółem. Postać, która nie wymaga skilla.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...