Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na internecie?

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż ostatnio mam dużo czasu i się praktycznie nudzę więc pomyślałem żeby zarobić. Brakuje mi 100 zł do pewnej rzeczy, jak mogę tyle zarobić, i w ile? Mogę dziennie nawet spędzić kilka H robiąc to co będę musiał. Jakby ktoś ładnie wytłumaczył, powiedział co i jak, dam limit lajków.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Wszyscy mówią, że PPA dużo czasu zajmuje itd.. Ale jak się przyłożysz solidnie i zrobisz to co masz zrobić to przez 3-5dni spokojnie można zarobić

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Klikaj w reklamy, bannery, a jak masz swoja str. to reklamy daj na niej.

Na klikaniu w reklamy nie uzbierasz nawet na min wypłatę 5zł :) 

Program Partnerski to już prędzej, za umieszczenie reklam na stronce można trochę zarobić, pod warunkiem że ta stronę ktoś będzie odwiedzał 

Opublikowano

Dobra, PPA - tylko czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak zacząć, co robić, jaki serwis itp ?

Czy firecash jest dobry ?

Moglby by mi ktos powiedziec jak zaczac itp ?

Ja ci polecam Astrocash, ale inne tego typu strony też są dobre.

Jak chcesz zacząć to najpierw musisz mieć pomysł jaki plik możesz promować.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Potrzebujesz jedynie 100 zł i koniec z zarobkiem czy dalej chcesz zarabiać ?

osobiście nie polecam Ci ppa za dużo z tym roboty i trzeba mieć unikalny pomysł jak to zareklamować itd ,.

Na dłuższy czas lepszym pomysłem okaże się zrobienie fanpagu i zarabianie na nim .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jak to zrobic?

Rejestrujesz się na jakiejś stronie która się tym zajmuje, dostajesz swój link, promujesz go. Jak z twojego linku jakaś osoba się zapisze do subskrybcji do dostajesz kase.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

dobrym wyjściem jest poczekać na jakiś mecz czy boks który można oglądać za pieniądze . Wtedy zapewne na takim serwisie pojawi się takie link , rozsyłasz go po forach , czatach np na esce   i  godzine można te 100 zł zarobić .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jeśli masz stronę/forum umieść na niej reklamy oraz dużo jest bannerów z tak zwaną pracą internetową.

Opublikowano

Zaciekawilo mnie PPA, tylko nie wiem jeszcze co i jak... znalazłem serwis "firecash" , ale nie wiem czy on jest dobry.

Napisałem ci wyżej że jest to dobry serwis.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zaciekawilo mnie PPA, tylko nie wiem jeszcze co i jak... znalazłem serwis "firecash" , ale nie wiem czy on jest dobry.

Nie, bo to oszusty

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A znacie jakiegoś mentora, który mi pomoże ?

Albo gdzie znaleźć.

Znajdziesz takich na forach o tematyce "zarabiania przez internet".

Tylko nie licz na to że taki mentor podsunie ci gotowy pomysł na duży zarobek w PPA.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A znacie jakiegoś mentora, który mi pomoże ?

Albo gdzie znaleźć.

Wysłałem Ci przecież pw ;x

Opublikowano

No więc tak:

CPA/PPD/PPI/PPA/SERWER DO METINA

Najbardziej polecam PPI chociaż PPA z tym spamem na facebooku też nie jest złe.

I oczywiście tylko serwis FireSub

Opublikowano

Serwis RoaringCash prezentuje się najlepiej i do tego polski Support. c:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...