Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refund Rengara

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jako że dziś pojawił się nowy patch to chcę sobie zwrócić Rengara, ale nie wiem jak sie za to zabrać. Jak to napisać i gdzie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Witam, chciałbym się spytać czy mogę zwrócić postać Gragas którą kupiłem przed zmianą skilli, lecz po ich zmianie ta postać stała się dla mnie niegrywalna. Próbowałem się do tej postaci przyzwyczaić, lecz po prostu nie pasuję mi już ona do mojego stylu gry. Liczę na szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia i z góry dziękuje ;)

Podaję tutaj dodatkowe informację: 
- Nazwa użytkownika: XXXXXXXX 
- Nazwa przywoływacza: PremoLisanna 
- Serwer na którym grasz: EuNe 
- Oryginalny adres email użyty do założenia konta: XXXXXXXXXXXXXXX lub XXXXXXXXX (było to potrzebne, gdy zwracałem postać Master Yi)

Ja tak posyłam i mi oddają xD

graphic.png

Opublikowano

Też chciałbym go zwrocić choć szkoda bo był to mój main :< Co zrobią jeśli napisze o zwrot ale mam do niego skina, oddadzą ip + rp czy samo ip?

Opublikowano

Welcome, I would like to ask hero for the return after the resack, since I don't like him oneself his appearance and official changes which you led into my NAZWY POSTACI DO ZWROTU. The game became boring, appearance oneself terribly he changed, so I would ask for the return of this hero. Rework/graphics didn't come out too sensational and what's more I don't like him. I will ask for the return. I apologise for spellings but I come from Polish and unfortunately I had to explain everything.

TWOJA NAZWA PRZYWOŁYWACZA, your pager

Czekasz 8h max i masz 6k ip :)

ps: angielski support

Opublikowano

Tak, ale gdzie? Bo jak wchodze do supportu do hasło i login od LoLa nie pasują

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Welcome, I would like to ask hero for the return after the resack, since I don't like him oneself his appearance and official changes which you led into my NAZWY POSTACI DO ZWROTU. The game became boring, appearance oneself terribly he changed, so I would ask for the return of this hero. Rework/graphics didn't come out too sensational and what's more I don't like him. I will ask for the return. I apologise for spellings but I come from Polish and unfortunately I had to explain everything.

TWOJA NAZWA PRZYWOŁYWACZA, your pager

Czekasz 8h max i masz 6k ip :)

ps: angielski support

Przestaniesz w końcu spamić w każdym temacie tym samym?... Jest to wnerwiające gdy w każdym temacie każdy twój post wygląda IDENTYCZNIE(odnośnie zwrotów).

Tak, ale gdzie? Bo jak wchodze do supportu do hasło i login od LoLa nie pasują

W supporcie masz osobne konto ;)

graphic.png

Opublikowano

Potwierdzam, że to działa. 

Witaj Przywoływaczu

Dzięki za kontakt. Rozumiem, że może nie podobać Ci się jak zmieniliśmy umiejętności tej postaci dlatego zdecydowałem zrobić dla Ciebie wyjątek i spełnić Twoją prośbę. Usunąłem postać z Twojego konta i oddałem Ci za nią odpowiednią ilość punktów.

Jeśli masz inne pytania daj znać.

Napisałem do nich, że Rengar nie jest teraz takim asasynem jak kiedyś i nie można nim już pushować turretów jak dawniej. Chciałem też Vel'Koza zwrócić bo miał visual update lekki ale już za późno.. to mi odpisali : 

Bombowo, że zgłaszasz się do działu wsparcia League of Legends w tej sprawie! Palę się do pomocy!

Niestety nie można dokonywać żadnych zwrotów postaci u nas, jedyną możliwością aby to zrobić jest użycie żetonów zwrotu. Możesz dokonać zwrotu do trzech przedmiotów zakupionych w ostatnich 90 dniach, po tym czasie nie istnieje taka opcja. Poniższy artykuł w naszej Bazie wiedzy pokazuje jak skorzystać z opcji zwrotów dostępnej w grze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...