Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Velkoz

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisalem do supportu o zwrot velkoza po zmianach wizualnych i odpisali mi ze nie mam zetonow i ze byly to drobne zmiany.

Dodam tez ze pisalem do poslkiego supportu.

Prosze o pomoc

Opublikowano

Nie wiem czy były zmiany wizualne w valkozie .. bo nie gram tą postacią ale napisz jeszcze raz do nich ale nie do tego samego gościa tylko do innego .

Ja napisałem o zwrot kasadina i jakiś typek nie chciał mi go zwrócić to napisałem jeszcze raz i inny typek mi go zwrócił ;)

Opublikowano

Jak już nie masz żetonów to Tobie nie zwrócą pz. Nie ma sensu pisanie do nich w tej sprawie.

Opublikowano

Mi zwrócili Heimera z powodu iż zostały zmienione wizualnie skille i cały on, a nie pojedyńcze skille.

Radze przeczytać FAQ LoL'a :)

Co do VelKoza wątpie, że Ci zwrócą.

Przeróbki bohaterów/skórek

Jeżeli bohater lub skórka otrzymała kompletną przeróbkę wyglądu i/lub zestawu umiejętności to masz możliwości dokonania zwrotu bez konieczności zużycia żetonu zwrotu. Tyczy się to jedynie PEŁNYCH przeróbek. Zwykłe zmiany do bohaterów, które mają miejsce w przypadku każdej aktualizacji, nie wliczają się do tej zasady.

Prośba o taki zwrot musi zostać wysłana w przeciągu 90 dni od zmiany bohatera/skórki, w innym wypadku nie będziemy mogli ci pomóc. By poprosić o taki zwrot, wyślijzgłoszenie do Wsparcia gracza wraz z poniższymi informacji:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...