Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BMW z facebooka

baxtro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zdobyć BMW Z4 za zaproszenie znajomych poprzez facebooka, skorzystałem z poradnika zamieszczonego na tej stronie http://www.mpcforum.pl/topic/1031899-poradnik-darmowe-bmw-z4-coupe-nfsw-edition/ ale ma problem z 15 punktem w tym poradniku, tzn. zrobiłm wszystko tak jak jest to opisane ale nie widzę tych "zaproszonych", wysłałem 4 zaproszenia, 4 konta utworzone zgodnie z poradnikiem a nagrody nadal nie ma...

Opublikowano

Wbiłeś któryś tam lvl?

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Powinienem mieć ale właśnie nie ma.

Czy to może mieć coś wspólnego z tym że podczas rejestracji (po zaakceptowaniu zaproszenia na facebooku przenosi do strony NFSW gdzie trzeba kliknąc "Graj teraz") w pewnym momencie pojawił się "Ta opcja uniemożliwia aplikacji publikowanie postów na Facebooku"

Opublikowano

Powinienem mieć ale właśnie nie ma.

Czy to może mieć coś wspólnego z tym że podczas rejestracji (po zaakceptowaniu zaproszenia na facebooku przenosi do strony NFSW gdzie trzeba kliknąc "Graj teraz") w pewnym momencie pojawił się "Ta opcja uniemożliwia aplikacji publikowanie postów na Facebooku"

Raczej nie.

Możesz spróbować wysłać zaproszenia ponownie - na nowe konta, z użyciem innej przeglądarki.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wysyłałem z IE i Chroma.

Spróbowałem kolejny raz z nowym kontem i to które zaprosiłem i zarejestrowałem w NFSW nadal widnieje jako "do zaproszenia" na moim koncie z którego zapraszam...

post-1132084-0-24272200-1396541533_thumb.jpg

Opublikowano

a czy masz potwierdzony email na kontach na facebooku ?

Oczywiście :)

Dodam jeszcze  że kontaktowałem się w tej sprawie z supportem gry ale bez jakiejkolwiek odpowiedzi od ponad tygodnia...

Opublikowano

Poddaje się  <_<  próbowałem różnych kombinacji i nic, support też milczy w tej sprawie...

Opublikowano

czy na pewno nadal można dostać to BMW za znajomych ?
W zakładce "poleć znajomego" na końcu jest taki tekst: Kiedy Twoi znajomi zarejestrują się i kupią punkty SpeedBoost, zaczniesz otrzymywać nagrody!

Nie ma ani słowa o tym, że dostaje się BMW teraz.

Opublikowano

czy na pewno nadal można dostać to BMW za znajomych ?

W zakładce "poleć znajomego" na końcu jest taki tekst: Kiedy Twoi znajomi zarejestrują się i kupią punkty SpeedBoost, zaczniesz otrzymywać nagrody!

Nie ma ani słowa o tym, że dostaje się BMW teraz.

Widocznie zaszły jakieś zmiany ;)

W pewnym stopniu zabezpieczyli się przed czerpaniem korzyści z multikont.

PS. Ciekawe co to za nagrody :P

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...