Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Notes 4.5

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież napisane jest, że od 0:30 do 2, ale chyba nie tego czasu, bo rankedy nie są wyłączone, a miały być właśnie wyłączone, nie rozumiem, ale teraz jakoś.

Opublikowano

A mógłby ktoś wrzucić tego patcha(pliki z patcha) żebym sobie do grał do ostatniej wersji ? wystąpiły u mnie ostatnio problemy z patchowaniem liczę na pomoc  z góry dzięki.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Chciałem Rengara, a tu boom takie zmiany.

Ps. Jeżeli chcecie zdobyć taką ikonką 533ce96fb2cf9.png głosujcie na All Stars :P

Nie da się zagłosować, chyba że coś robię nie tak.

Jakieś wskazówki ?

Edit:

Nie ważne zmiana przeglądarki rozwiązała problem.

Opublikowano

Chciałem Rengara, a tu boom takie zmiany.

Ps. Jeżeli chcecie zdobyć taką ikonką 533ce96fb2cf9.png głosujcie na All Stars :P

Gdzie niby się głosuje? 

@Edit: To jest avatar za U.R.F., nie głosowałem a dostałem :)

3431810405.png

Opublikowano

Co masz na myli zwrócić? Nawet jak nie mam tych żetonów? 

Taa. Po reworku skilli lub wyglądu możesz zwrócić go bez utraty żetonów. Napisz do supportu.

Opublikowano

Zagrałem gragasem i po tym reworku średni ma dobre early. W late kazdy go zje najlepiej teraz go budowac full tanka

Gdzie grałeś? Stwierdzając po Twoim nicku "....PL" to domyślam się, że na midzie? A wiesz może, że Gragas jest teraz junglerem/topperem a nie midlanerem? lolz.

Patch jest dobry ale tego Rengara to powinni przywrócić do starego stanu, gdy można było nim zburstować lajtem adc w sekundy, a nie tak jak teraz.. większość gier trzeba go budować pod tanka z hydrą/botrkiem bo inaczej gówno zrobi bo padnie w chwilę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...