Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa wam BoL po aktualizacji? Wejdź Tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieramy :

https://mega.co.nz/#!BBtWyJSD!H9zVvxzY29jdjR5O2aJmhsjHtmHyx1SfnAFQFHJaPF8

Wrzucamy do :

/Riot Games/League of Legends/RADS/solutions/lol_game_client_sln/releases/0.0.1.15

(Podmieniamy)

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/c631324238ba6666dfbdd3eceac6c19a37ccd7760770945699e4a8b2ec196ab4/analysis/1396473546/

Teraz powinno "zainicjować" !

Pozdrawiam, Vatahis!

W razie problemów pisać pod tematem!

Temat wraz z aktualizacją gry będzie aktualizowany!

2psrodv.jpg

Opublikowano

Pytanie.

Teraz wychodzi patch 4.5 więc jak mam VIP`a to kiedy mogę się spodziewać już działajacej wersji o 16, czy dopiero nastepnego dnia?

Opublikowano

Zapomniałeś wspomnieć, że należy zrobić kopię oryginalnie znajdującego się tam League of Legends.exe, ponieważ po aktualizacji BoLa mogą wystąpić problemy.

Opublikowano

Pytanie.

Teraz wychodzi patch 4.5 więc jak mam VIP`a to kiedy mogę się spodziewać już działajacej wersji o 16, czy dopiero nastepnego dnia?

Przeważnie na po wieczór już dla VIPów jest zaaktualizowany :)

Trzeba podac haslo

Jakie hasło? Chyba do bola

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Zapomniałeś wspomnieć, że należy zrobić kopię oryginalnie znajdującego się tam League of Legends.exe, ponieważ po aktualizacji BoLa mogą wystąpić problemy.

Ja właśnie tego nie zrobiłem a podmieniłem sobie już 2 dni temu i mam pytanie czy jak usune ten plik league of legends exe w rads to jak zrobie repair wszystko wróci do normy?:)

Opublikowano

@up

Crashuje tzn? Wywala cie z lola?

///edit:

Wyszedł patch 4.5 gdy znajdę aktualizacje BoL'a wrzucę!

///edit2:

Właśnie sprawdziłem i BoL nadal działa jednak straszne się Crashuje... Zobaczę co da się zrobić.

///edit3:

Okej, właśnie ogarnąłem co i jak i niestety póki co BoT jest niedostępny po Aktualizacji 4.5 Jeżeli zdobędę jakieś informacje na dobre działanie BoT'a zaktualizuje temat.

2psrodv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...