Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUkong

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wukong, co o nim sądzicie? Jak dla mnie jest ostro przesranym championem w late jak i w early. Czekam na mocnejszy nerf tego gunwa.

- Crushing Blow (Q) – Zmniejszono redukcje armora z 30% do 10/15/20/25/30%
- Cyclone ® – Zmniejszono przelicznik AD z 1.2 do 1.1(całkowitego AD)

Taki tam nerf który go osłabia tylko w early, przydałby się jeszcze late.

Opublikowano

za mocny jest, jego mechanika połączona z damagem jest przesadzona

każdy ult w early/mid to jakiś tam pewny kill, udany gank

powinni znerfić E i to ostro

Opublikowano

Wukong tyle czasu nie był ruszany i nikomu nie przeszkadzał teraz ktoś zaczął nim grać i chcecie nerfa? Spróbujcie twicha w jungli też jest bardzo silny ale nikt nim nie gra. Ktoś zacznie grać to też będziecie chcieli nerfa?

Opublikowano

@UP

Tu chodzi o LCS, gdyż każdy champ który się tam pojawi zaczyna być grany. To samo z gragasem czy pantheonem.

Wukong postać jak postać, dobry ale nie op, da się go ograć.

graphic.png

Opublikowano

ani mi się ważcie prosić riota o nerfa wukonga.. 2 tygodnie go kurwa mać kupiłem. Wy byście kurwa wszystko nerfili, co nie potraficie zabić, a was ciągle zabija, a przecież w lolu istnieje coś takiego jak synergia drużyn, kontry no i to kurwa oczywiste, że jak przeciwnik sie nafeeduje to jest mocny. 4 miesiące temu był taki sam, a jakoś wtedy nikt nim nie grał.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

@UP Nie rozumiesz, że na LCS zaczął być grany to wszyscy zaczęli nim grać? Poza tym czemu go kupiłeś? No bo Cię pewnie wkurzał tak w o ogóle 500 DMG z ulta na 1 poziomie R + podrzucenie to chyba lekka przesada, nie prawdaż?

Opublikowano

@UP Nie rozumiesz, że na LCS zaczął być grany to wszyscy zaczęli nim grać? Poza tym czemu go kupiłeś? No bo Cię pewnie wkurzał tak w o ogóle 500 DMG z ulta na 1 poziomie R + podrzucenie to chyba lekka przesada, nie prawdaż?

Płacz dalej. To tak jak ludzie chcę nerfa dla lb ale to jest nuker. Płaczcie dalej o nerfy i inne gówna. Może w końcu nauczycie się co to team comp, kontry i jak grać na danego championa. Po to masz 104 bohaterów do wyboru żeby nie grać tylko wukongiem i wyrzynać wszechświat.

Opublikowano

Jeżeli mieliby nerfić każdą postać, która Was zabija i jest mocna early, to po prostu Liga straciłaby na wartości, bo by nie było takich championów, które by potrafiły dać swojej drużynie we wczesnej fazie gry zwycięstwo. Imo, Wukong powinien zostać taki, jaki jest ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najlepiej to niech porobią takie pachołki że tylko polatać po mapie sobie możesz jak obecnie Kassadin . :) Bo jakiś tam cymbał na siłe bije klona wukonga :)

graphic.png

Opublikowano

Co chwile chcecie jakieś nerfy, a gdy taki już przyjdzie od razu macie jakiś ból dupy i płaczecie. Cebulandia. Zamiast się cieszyć, że postać jest taka dobra to od razu chcecie nerfy, ja was nie rozumiem. Wy chyba w dote 2 nie graliście, tam można przeciwnika ściągnąć na jednego skilla i jakoś nikt nie płacze z tego powodu.

Opublikowano

Nerf soraka, bo leczy. Ogarnijcie chłopacy. To, że was zabija w każdej grze, a wy nie potraficie na niego ugrać to wasz problem. Co wtedy robimy ? NERF! Co dostajemy ? REWORKA NIE DO GRANIA !   Małpa ma zostać taka jaka jest. Kha'zix było to samo. Grany na lcs, przez 3tygodnie lud nim zaczął grać, potem nerfik i nagle go nie widzę :) Społeczność lola i cebulaczki. Myślę, że plan na osobny serwer dla polaków był by dobry. I dla nas specjalne nerfy by zrobili (rotfl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...