Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [Autorski] [Skrypt] tLosowe - teleport w losowe koordynaty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

CHYBA KONIEC REKLAMY ;D

tLosowe

Skrypt umożliwiający teleportowanie się w losowe cordy na mapie po kliknięciu w guzik.

Co najważniejsze nie używa on komend z innych pluginów np: Essentials (/tppos)

Jak to działa?

Na bloku gąbki lub end stonie kładziemy kamienny przycisk, dodajemy permissje do danej rangi i gotowe!

PERMISSIONS:

- t.l

KOD:

http://pastebin.com/h63WaRHq

Dziękuje za uwage: tomasino9100

Proszę o nie hejtowanie ;D ponieważ jest to mój pierwszy skrypt.

Opublikowano

Nie, nie i jeszcze raz NIE.

Powstało już z 100000 takich skryptów, a wy nadal swoje. Cały czas "losowe koordynaty" "losowe kordy" "tp na losowe kordy".

Skorot jest to Twój pierwszy skrypt to mógłbyś napisać coś pożytecznego.

Skrypt na 32 linijki (nawet mniej przez te podpisy...)

I tak każdy zrobi co chce, nie patrząc na te punkty: "

#Zezwalam na edycję skryptu na własne potrzeby.
#Zezwalam na udostępnianie skryptu (wraz z podaniem oryginalnego tematu).
#Zabraniam publikacji przerobionego skryptu."
Opublikowano

@stasio889  Bede szczery ;D Twoja opinia mnie nie obchodzi...

@ 19Adam97 Dzięki, dodam aby nie tepało do lawy.

Opinia Cie nie obchodzi bo jest negatywna. Gdybym napisał jakieś głupie zdania typu "bardzo dobry skrypt. Wykożystam go na swojim servie. Dzienki za dodanie" .

Co do samego skryptu jest on zdecydowanie zbędny. Nie dość, że już jest taki plugin to można znaleźć wiele lepszych wersji takich skryptów co udostępniasz.

Opublikowano

Opinia Cie nie obchodzi bo jest negatywna. Gdybym napisał jakieś głupie zdania typu "bardzo dobry skrypt. Wykożystam go na swojim servie. Dzienki za dodanie" .

Co do samego skryptu jest on zdecydowanie zbędny. Nie dość, że już jest taki plugin to można znaleźć wiele lepszych wersji takich skryptów co udostępniasz.

stasio889 w sumie masz po części rację i się zgodzę z tym bo po co robic skrypt na co jest już 500 takich samych i skryptów i pluginów ale w sumie to przydał by się jakiś prościejszy który nie tpa do Wody i do Lavy i prościutki do konfiguracji

Opublikowano

kompletnie lipny....

Nie ma blokady biomów np oceanów...

Można się pojawić w środku kopalni...

Nie ma możliwości upewnienia sie by gracz pojawił się np minimum 2 tysiące kratek od miesjca gdzie tego użyje... jak ma "fuksa" to może trafić w to samo miejsce gdzie kliknie :D

Lepsze pluginy nawet upewniają sie że nie pojawisz sie prosto przed mobem i dedniesz...

Do tego jak cos źle wyjdzie to masz wiadomość errora... zamiast automatycznie losować 2 raz...

Lipa i tyle...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@up

Jak patrzę na twoje posty, to nasuwają mi się tylko 1 słowo: hejter.

Sam byś coś napisał, założyłeś konto, ani jednego napisanego tematu, tylko posty z hejtami jakie to coś jest gówniane i badziewne.

Nie nadaje się do niczego. Typowy dzieciak. Takich hejterów to trzeba tępić.

@top

Bardzo dobrze, jak na pierwszy skrypt, ale mógłbyś dodać, że koordynat y musi być większy.

Bo można się w blokach spawnować.

Moja ocena: B+ ;)

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Skrypt do napisania w 4-5 min,nic nowego nie dopisales do niego tak jak Karolinka napisala,nie zablokowales tepania na Oceany,kopalnie itp ;).Moge dodac ten skrypt do mojej paczki ''chujowych skryptow''

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi te negatywne i pozytywne, niektórzy chyba nie wiedza co to czytanie ze zrozumieniem, napisałem że to mój 1 skrypt, więc nie widze sensu pisania zbędnych komentarzy, rozumiem że dla kogoś kto jave, itp ma w jednym palcu to dla niego ten skrypt jest zbędny, jak dla mnie te osoby nie widza świata poza mincraftem itp, ja kiedyś miałem ten skrypt na serwerze i postanowiłem go udostępnić. A komentarze typu "lipne"  itp, mam gdzieś.

Chłopczyk wyżej widać że ledwo co do gimnazjum wszedł, bez komentarza. ps: był napisany w 3 min 45 s jeżeli to dla cb takie ważne...

Pani Karolino doceniam każdy twój plugin itp bo są dobre, ale twoja opinie także mam gdzieś ponieważ nie interesuje mnie aż tak minecraft i nie przykładam się zbytnio do pracy nad jakimś skryptem czy cokolwiek, mam życie w świecie "realnym" i to na nim skupiam uwagę.

Stasiek rozumiem że chcesz wyrazić swoja opinie, dobrze masz do tego prawo, i nie obchodzi mnie to że takich pluginów jest 10, 100 może być nawet 10 000, mam to głęboko gdzieś.

CzuowiekBanan także nie skomentuje twojego "badziewnego komentarza"...

Teraz wyjaśnienie dlaczego opinie mnie nie obchodzą:

1. Udostępniłem ten skrypt bo mi sie nudziło, ponieważ robiłem porządek na pulpice ;D

2. Nie napierda**m w minecrafta dzień i noc. ;D  Jak kto woli życie jest dla każdego i każdy zadecyduje sam co z nim zrobić .

Opublikowano

Skrypt nie jest zły, lecz polecam nauki javy bo skrypt nie ma większej przyszłości :3

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi te negatywne i pozytywne, niektórzy chyba nie wiedza co to czytanie ze zrozumieniem, napisałem że to mój 1 skrypt, więc nie widze sensu pisania zbędnych komentarzy, rozumiem że dla kogoś kto jave, itp ma w jednym palcu to dla niego ten skrypt jest zbędny, jak dla mnie te osoby nie widza świata poza mincraftem itp, ja kiedyś miałem ten skrypt na serwerze i postanowiłem go udostępnić. A komentarze typu "lipne"  itp, mam gdzieś.

Chłopczyk wyżej widać że ledwo co do gimnazjum wszedł, bez komentarza. ps: był napisany w 3 min 45 s jeżeli to dla cb takie ważne...

Pani Karolino doceniam każdy twój plugin itp bo są dobre, ale twoja opinie także mam gdzieś ponieważ nie interesuje mnie aż tak minecraft i nie przykładam się zbytnio do pracy nad jakimś skryptem czy cokolwiek, mam życie w świecie "realnym" i to na nim skupiam uwagę.

Stasiek rozumiem że chcesz wyrazić swoja opinie, dobrze masz do tego prawo, i nie obchodzi mnie to że takich pluginów jest 10, 100 może być nawet 10 000, mam to głęboko gdzieś.

CzuowiekBanan także nie skomentuje twojego "badziewnego komentarza"...

Teraz wyjaśnienie dlaczego opinie mnie nie obchodzą:

1. Udostępniłem ten skrypt bo mi sie nudziło, ponieważ robiłem porządek na pulpice ;D

2. Nie napierda**m w minecrafta dzień i noc. ;D  Jak kto woli życie jest dla każdego i każdy zadecyduje sam co z nim zrobić .

Meh... kolejny dzieciak z rodziny, że opinia może być tylko dobra.

I wyznający 2 zasady... 

Jak ktoś jest lepszy to no-life

Jak ktoś jest gorszy to noob

I wyjaśnij mi jedno... po co piszesz że to twój 1 skrypt? ma to jakieś znaczenie?

Piszesz 1 raz to mamy ci wszyscy dupę lizać i dziękować za ten zaszczyt?

Myślisz że w pracy kogoś będzie obchodziło że robisz coś pierwszy raz? nie... masz to zrobić dobrze i tyle.

I dla twojej wiadomości :< nie gram w MC od eeem początku wakacji...

A przed tylko jako admin/technik

Teraz odpalam MC tylko jak testuje mój plugin...

BukkitSmerf

Opublikowano
"Meh (rośnie na drzewach)... kolejny dzieciak z rodziny, że opinia może być tylko dobra.  <- Proszę nie obrażać mojej rodziny, moi rodzice dobrze mnie wychowują. Nie będę się Ci z wszystkiego tłumaczył.
I wyznający 2 zasady... 
Jak ktoś jest lepszy to no-life   <- Ja tak nigdzie nie napisałem, "Urojenia małej Karolinki"
Jak ktoś jest gorszy to noob"

Jeżeli Dzieciak to ty, nigdzie nie napisałem ze "Jesli ktos lepszy..." ahhh zawaliłaś kl 3 podstawówki wtedy były tkz. testy "Czytanie ze zrozumieniem".

Pozdrawiam twoja nauczycielkę Polskiego i Mamusie!

"I wyjaśnij mi jedno... po co piszesz że to twój 1 skrypt? ma to jakieś znaczenie?

Myślisz że w pracy kogoś będzie obchodziło że robisz coś pierwszy raz? nie... masz to zrobić dobrze i tyle."

Ma to duże znaczenie czy ktoś robi coś pierwszy raz czy nie, nie będę Cie uczył życia i tłumaczył, dalszej części twojego nieładu w "komentarzu" nie skomentuje.

PS: Zwroty grzecznościowe np: Ty, Ci, itp piszemy z DUŻEJ LITERY.

Opublikowano

"Meh (rośnie na drzewach)... kolejny dzieciak z rodziny, że opinia może być tylko dobra.  <- Proszę nie obrażać mojej rodziny, moi rodzice dobrze mnie wychowują. Nie będę się Ci z wszystkiego tłumaczył.
I wyznający 2 zasady... 
Jak ktoś jest lepszy to no-life   <- Ja tak nigdzie nie napisałem, "Urojenia małej Karolinki"

Jeżeli Dzieciak to ty, nigdzie nie napisałem ze "Jesli ktos lepszy..." ahhh zawaliłaś kl 3 podstawówki wtedy były tkz. testy "Czytanie ze zrozumieniem".

"I wyjaśnij mi jedno... po co piszesz że to twój 1 skrypt? ma to jakieś znaczenie?

Myślisz że w pracy kogoś będzie obchodziło że robisz coś pierwszy raz? nie... masz to zrobić dobrze i tyle."

Ma to duże znaczenie czy ktoś robi coś pierwszy raz czy nie, nie będę Cie uczył życia i tłumaczył, dalszej części twojego nieładu w "komentarzu" nie skomentuje.

No ale właśnie tak wynika z twojego posta... bo specjalnie zaznaczasz aż 2 razy że jesteś niewiarygodnym człowiekiem posiadającym też życie realne o.O!!!!!

Mówię oczywiście o tych 2 fragmentach:

nie przykładam się zbytnio do pracy nad jakimś skryptem czy cokolwiek, mam życie w świecie "realnym" i to na nim skupiam uwagę.

2. Nie napierda**m w minecrafta dzień i noc. ;D  Jak kto woli życie jest dla każdego i każdy zadecyduje sam co z nim zrobić .

fragment

pominę... bo jest poniżej poziomu przedszkola...

Ma to duże znaczenie czy ktoś robi coś pierwszy raz czy nie, nie będę Cie uczył życia i tłumaczył

"Ma duże znaczenie, ale nie mam argumentów wiec pierdolnę coś o życiu i nauce, może nikt nie zauważy"

Może w przedszkolu, podstawówce, gimnazjum czy gdzieś tam klepią po główce jak robisz coś 1 raz... Ale tak w życiu nie jest... jak robisz coś 1 raz... to zrób, potem zrób lepiej, ale nie wszystko trzeba od razu udostępniać... najpierw stwórz coś godnego udostępnienia...

Ale tylko jak chcemy ukazać do kogoś szacunek :<

A ty piszesz że masz wszystkie negatywne opinie w dupie... więc jak tu mieć do kogoś takiego przynajmniej odrobinę szacunku...

Dobranoc...

BukkitSmerf

Opublikowano

I wyznający 2 zasady... 

Zwroty grzecznościowe używamy np. w listach oficjalnych. W zwykłej konwersacji jest to zbędne. ;-)

Co do tematu. Skrypt jest dosyć słaby, nic w tym ciekawego nie ma.

"Człowiek zaczyna być człowiekiem wtedy, gdy przestaje jęczeć i przeklinać aby zacząć szukać prawdy, która rządzi jego życiem" ~James Allen

Opublikowano

Tak jak pisałem. Autor jak i skrypt jest do dupy. Nie potrafisz przyjąć słowa krytyki bez odpowiedzi. Bardzo Ci gratuluje. Następnym razem umieszczając takie gówno zastanów się czy jest to cokolwiek warte.

@ Uwaga!

Pewnie teraz uważasz się za "programiste" xD. Czekam na następne skrypty z Twojej strony, na pewno przyjmą się tak jak ten... z opinią NEGATYWNĄ ;-)

Opublikowano

@up Nie nie uważam się za programiste, czytaj posty do końca jeżeli chcesz dyskutować na ten temat...

Twoja inteligencja widać jest chyba porównywana do prosiaka albo przedszkolaka który mówi mamusi że coś jest do "dupy".  Możesz sobie paluszek włożyć do dupy drogi chłopczyku.  Reszty wypowiedzi nie skomentuje, ponieważ nie jest ona warta uwagi...

Karolinka:

"Ma duże znaczenie, ale nie mam argumentów wiec pierdolnę coś o życiu i nauce, może nikt nie zauważy" <- tylko dosłowne słowa napisane/wypowiedziane (jako cytat) dajemy w cudzysłowie ja tego nie powiedziałem, więc jest to sprzeczne.

Może w przedszkolu, podstawówce, gimnazjum czy gdzieś tam klepią po główce jak robisz coś 1 raz... Ale tak w życiu nie jest... jak robisz coś 1 raz... to zrób, potem zrób lepiej, ale nie wszystko trzeba od razu udostępniać... najpierw stwórz coś godnego udostępnienia...  <- Trochę się z tym zgodzę ;D

A ty piszesz że masz wszystkie negatywne opinie w dupie... więc jak tu mieć do kogoś takiego przynajmniej odrobinę szacunku... <- nigdzie nie napisałem że wszystkie negatywne ;D (czytanie ze zrozumieniem po raz 3 :D) Napisałem że wszystkie mam w dupie ponieważ nie mam zamiaru nic poprawiać, dodawać, oraz wstawiać kolejne skrypty.

TajemniczyON:

Ale tylko jak chcemy ukazać do kogoś szacunek :<

Zwroty grzecznościowe używamy np. w listach oficjalnych. W zwykłej konwersacji jest to zbędne. ;-)  <- nie tylko, poloniści się kłócą właśnie o to, szeroki temat do opisania.

Co do tematu. Skrypt jest dosyć słaby, nic w tym ciekawego nie ma.  <- Bo to tylko jest zwykły skrypt, jak ktoś chce sobie dodać to niech doda ;D jego sprawa.

Jeżeli mógłbym prosić o zamknięcie tematu z powodu:

- Stworzenia z tego tematu jednej wielkiej dyskusji na różne tematy nie związane ze skryptem ;D

- Nie chce mi się już odpisywać na bezsensowne komentarze zbuntowanych nastolatków.

@close

Opublikowano

@CzuowiekBanan

Chyba musisz mieć nick: "CzuowiekHejter"

@YaszczuR

z tobą się kolego zgadzam.

@top

skrypt nie jest ciekawy,wymyśl ciekawy skrypt,pomysłowy jakiego jeszcze nie było,nawet jakby miał nie wiem z. 50 linijek. <3

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...