Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

" Nic po Rosyjsku "

kamilasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dziwny problem którego nie mogę rozwiązać. A więc ostatnio kupiłem Call of Duty Black Ops (STEAM) . Problem w tym taki że jest po Rosyjsku i nie mogę tego zmienić. Proszę o pomoc :/
UWAGA!!!
Jeśli ktoś chce napisać " Daj Właściwości i Język, tam ustaw na Angielski" to raczej się nie uda gdyż nie mam takiej możliwości 

post-320717-0-26305800-1396467742.png

Opublikowano

Gratulacje dla kolegi za nazwę tematu a nie jak inni "POMOCY" itp.

Powiedz, jakim sposobem nabyłeś grę. Kupiłeś ją na steam czy klucz do wersji rosyjskiej od kogoś?

Opublikowano

Nabyłem konto na Allegro. W bibliotece był Call of Duty Modern Warfare 3 ( Ang z możliwością zmiany języka ) oraz Black Ops ( Rus. Bez możliwości zmiany języka). Ale konto odblokowane pod względem rynku steam, a osoba sprzedająca powiedziała że BO był kupiony na STEAM w promocji 

Opublikowano

Nie da się podmienić z pirackimi plikami ? 
Teraz sprawdziłem. i dając własciwości na - Call of Duty Black Ops Multiplayer jest możliwość zmiany języka nawet na POLSKI, Ale po zmianie język dalej jest Rosyjski 

Opublikowano

Zostałeś oszukany. Kupiłeś pewnie tanio konto z 'ruskim' keyem. Zmienić język dało się tylko w MW2 za pomocą podmiany plików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...