Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy i najprostszy Bot do expienia / dropienia

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak działa buffowanie? postać da rade sama bufować się na koniu?

Tam masz tylko dodane skile smoka, a botek nie ma wbudowane wchodzenie i zchodzenie z konia by buffnac.

A tak naprawde nigdy sie tym nie bawilem, bo nie potrzebne mi to bylo :D Wazne, ze dzialalo u mnie mober i auto atak + pick up

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dodałeś mój cheat, bez mojej zgody.. Proszę o usunięcie albo temat zostanie zgloszony

@EDIT. Moje konto driver error jest zbanowane, jezeli administracja mialaby watpliwości odnośnie mojej osoby, moge podać dane starego konta + mozecie

dojsc do tego po adresie IP.

Link do starego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1005578-dl-multihack-error-bot-101-by-driver-error-mobberhack-buffbot-pickup-attackbot-zoomhack-i-inne/

77776314756609589048.png

Opublikowano

Dodałeś mój cheat, bez mojej zgody.. Proszę o usunięcie albo temat zostanie zgloszony

@EDIT. Moje konto driver error jest zbanowane, jezeli administracja mialaby watpliwości odnośnie mojej osoby, moge podać dane starego konta + mozecie

dojsc do tego po adresie IP.

Link do starego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1005578-dl-multihack-error-bot-101-by-driver-error-mobberhack-buffbot-pickup-attackbot-zoomhack-i-inne/

Dalem reupa, nic nie wspomniales o zakazie reuploadu. Po 2 ten bot nie jest twoj, jest tylko edytowany przez Ciebie :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nadal jestem twórcą tego cheata, jest podpisany moim nickiem. REUPLOAD? O czym ty mówisz? Poprosiłem administrację aby usunęla cheat, po czym to zrobiła, wrzuciła reszte teamtu do kosza kosza. Nie powinno się go z tamtąd wyciągać.

"§5 Zasady wpisów
1. Administrator przypomina o obowiązku przestrzegania obowiązującego prawa autorskiego.

§6 Postanowienia uzupełniające

8. W przypadku zgłoszenia przez Podmiot trzeci roszczeń względem opublikowanych przez Użytkownika danych, Użytkownik, który je opublikował, jest zobowiązany do złożenia
w formie pisemnej oświadczenia w nieprzekraczalnym terminie: 7[siedmiu] dni o: posiadaniu praw autorskich do tych materiałów i potwierdzeniu udzielenia zgody Forum na ich umieszczenie na Forum oraz ich wykorzystanie zgodne z Regulaminem.

9. W przypadku udowodnienia przez Podmiot trzeci roszczeń względem opublikowanych przez Użytkownika danych, materiałów lub linków objętych prawem autorskim, zostaną one niezwłocznie i bezwarunkowo usunięte z Forum, a Administrator załączy adnotację: „Usunięto z uwagi na uzasadnione żądanie Podmiotu trzeciego.”

@EDIT..

Skopiowałeś nawet opis mojego bota.. gratuluje umiejętności CTRL + C CTRL + V

77776314756609589048.png

Opublikowano

Nadal jestem twórcą tego cheata, jest podpisany moim nickiem. REUPLOAD? O czym ty mówisz? Poprosiłem administrację aby usunęla cheat, po czym to zrobiła, wrzuciła reszte teamtu do kosza kosza. Nie powinno się go z tamtąd wyciągać.

"§5 Zasady wpisów

1. Administrator przypomina o obowiązku przestrzegania obowiązującego prawa autorskiego.

§6 Postanowienia uzupełniające

8. W przypadku zgłoszenia przez Podmiot trzeci roszczeń względem opublikowanych przez Użytkownika danych, Użytkownik, który je opublikował, jest zobowiązany do złożenia

w formie pisemnej oświadczenia w nieprzekraczalnym terminie: 7[siedmiu] dni o: posiadaniu praw autorskich do tych materiałów i potwierdzeniu udzielenia zgody Forum na ich umieszczenie na Forum oraz ich wykorzystanie zgodne z Regulaminem.

9. W przypadku udowodnienia przez Podmiot trzeci roszczeń względem opublikowanych przez Użytkownika danych, materiałów lub linków objętych prawem autorskim, zostaną one niezwłocznie i bezwarunkowo usunięte z Forum, a Administrator załączy adnotację: „Usunięto z uwagi na uzasadnione żądanie Podmiotu trzeciego.”

@EDIT..

Skopiowałeś nawet opis mojego bota.. gratuluje umiejętności CTRL + C CTRL + V

I co z tego, ze skopiowalem ? Jesli literki Ci przeszkadzaja ok zmienie ( nie chcialo mi sie wysilac hahaha :D Jeszcze napisz, ze literki tez sa Twojego autorstwa xD ). Cheat nie jest Twoj i nie ty go stworzyles tylko edytowales, a Twoja edycja polegala na tym, ze spolszczyles go. Przypominam nie jestes tworca czitka :) Sama nazwa wskazuje na to, ze go edytowales tylko, sam tak napisales :)

P.S Ciesz sie, ze wspomnialem o Tobie bo moglem go sobie przywlaszczyc ;]

gmg4tu.jpg

Dalej twierdzisz, ze to bot Twojego autorstwa ? ;)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Został przezemnie edytowany za zgodą autora (na język polski) więc nie masz ani mojej ani jego zgody na udostępnianie go tu.

Pokaz mi jego wiadomosc pozwalajaca Ci udostepnic ten czitek tutja i pokaz wiadomosc w ktorej pisze ze pozwala Ci go spolszczyc :)

P.S Daj linka do oryginalnego tematu, jesli pisze tam, ze zakaz udostepniania to go usune :)

1386175744-U112610.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIE DZIALA ZACINA SIE PRZY WYBORZE POSTACI USUNAC

Jak nie potrafisz zainjectowac go to nie spam mi tu.

@ Nabijam posta w postaci refa

1386175744-U112610.png
Opublikowano

jak naciskam run wyskakuja znaki zapytania i metin sie wylacz

Niektore clienty sa spakowane lub zabezpieczone. Pisalem, ze nie wszedzie bedzie dzialac

1386175744-U112610.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się, żeby mnie buffował? bez buffa lipa (szaman-smok)

Lipa, dlatego, ze jak zaznaczysz siebie to on zapamietuje ID jesli zaczniesz bic to on bedzie zmienial ID na ID potworow i bedzie chcial co chwile buffowac moby a nie Ciebie

1386175744-U112610.png
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...