Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne Kanały Na TeamSpeek 3

SPYROO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem filmik na automatyczne kanały bez żadnych botów itp bez pomocy admina :)

dużo ludzi pisało mi ze to bezsensu ale nie wiem dlaczego wchodzi nowy uzytkownik na ts chce kanał ale administracji brak bo np jest 3 nad ranem i spia albo cos a pokazuje mu sie komunikat chcesz kanał wejdz na kanał pomoc i poczytaj jak zrobic samemu kanał i juz po spr

też wiele ludzi pisalo ze można dac permisje na kanały tymczasowe albo ze sami juz moga zrobic kanał na stale ( lecz jezeli team chce by na ts mieli pażadek to takich oto praw nie daja bo jedna osoba zrobi 100000 kanałów i na huj potem admin musi usuwać :)   

oto filmik

http://youtu.be/1pE4Sy7LBf8

1390144171-U592769.png

Opublikowano

pomysł fajny, nie powiem. czemu hejtują? może to idioci co zazdroszczą.

z technicznego punktu widzenia robisz lukę w serwerze wiekości autostrady A2 udostepniając każdemu userowi dostęp do okna privilage keys.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

z technicznego punktu widzenia robisz lukę w serwerze wiekości autostrady A2 udostepniając każdemu userowi dostęp do okna privilage keys.

heh jaka autostrada xD pozwalam na dostep do key bo wiem jakie robie nie robie tokenów typu SA itp xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

nieważne jakie tokeny robisz... tutaj ci brakuje wiedzy o tsie i konstrukcji serwera. Po prostu ci zwracam na to uwagę. 

Osoba znająca się trochę na rzeczy, mówię tu i kilku procentach właścicieli serwerów dostaje szwedzki stół.

Dlatego ja nigdy nie udostepnie privilage keys'ow userom. Ale to moje zdanie, twój serwer i robisz z nim co chcesz. Ja tylko wyrażam opinie o którą poprosiłeś.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

nieważne jakie tokeny robisz... tutaj ci brakuje wiedzy o tsie i konstrukcji serwera. Po prostu ci zwracam na to uwagę. 

Osoba znająca się trochę na rzeczy, mówię tu i kilku procentach właścicieli serwerów dostaje szwedzki stół.

Dlatego ja nigdy nie udostepnie privilage keys'ow userom. Ale to moje zdanie, twój serwer i robisz z nim co chcesz. Ja tylko wyrażam opinie o którą poprosiłeś.

Ty siebie wgl. słyszysz co ty tutaj wypisujesz ? Co ma token CA do np. SA lub rootów ?

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Ty siebie wgl. słyszysz co ty tutaj wypisujesz ? Co ma token CA do np. SA lub rootów ?

zróbmy tak: poinformowałem autora tematu co do niebezpieczeństwa uzywania pewnej opcji. 

kurwisko twój umysł tego nie ogarnia? to twój problem. nie bedę ci tłumaczył czegoś czego nie jesteś w stanie jak widzę ogarnąć.

Tyle w temacie. Możesz autorze przyswoić wiedzę albo dalej główkować jakim cudem to możliwe jak mało co wiedziące kurwisko.

HAHAHAH? jak można słyszeć coś co się wypisuje. jakaś parodia.

Koniec wypowiedzi w temacie, niech się wypowiadają ludzie co coś wiedzą, a nie myślą że wiedza coś o tsie.

Kontakt:

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie lepiej zrobić aby po utworzeniu kanału tymczasowego użytkownik dostał Channel Admina ? Praktycznie brak jakiejkolwiek pomocy Administracji + nie będzie takich przypadków, że 2 osoby sobie nadają na tym kanale Channel Admina.

Opublikowano

To tak samo jakbyś dał prawo do stworzenia kanału permanentnego.... Jeden osobnik będzie mógł wybrać wszystkie kanały.. (tak na złość)  ja już bym poświęcił czas, żeby poczekać na "livehelp" i dawać kanaly.. Później wystarczy ranga Moderator_Strefy_Prywatnej i tada masz murzynka (to nie rasizm) który odwala robote za administracje :P

39176181481288500324.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kto tu mówi o kanale stałym ? Użytkownik wchodzący na serwer, tworzący kanał tymczasowy otrzymuje od razu na tym kanale rangę Channel admina. Czy to aż tak trudne do zrozumienia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...