Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer TS3 na VPS co i jak ?

minecraft898

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytania jaki vps kupic by bylo najtaniej i latwo sie robilo pod ts 32slotowy?

-chce tai by byl server admin query

-zeby byla prosta obsluga

-oco chodzi z licencjom i czy musze jom miec na 32 slotowy serwer

-ile to bedzie kosztowalo?

Opublikowano

najtanszy na hosteam.pl i masz spokój.

32 sloty masz na start. query tez

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Net-speek.pl 32 jest darmowe oferuje szybkie nadawanie rang query itp permisje po polsku itp łatwo mozna samemu zrobic nie trzeba prosić o pomoc ^^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Net-speek.pl 32 jest darmowe oferuje szybkie nadawanie rang query itp permisje po polsku itp łatwo mozna samemu zrobic nie trzeba prosić o pomoc ^^

Po pierwsze 

net-speak.pl

bo chyba o to Ci chodziło, a po drugie widziałeś żeby ktoś komuś dał coś za darmo?;D Z tego co widzę net-speak oferuje serwery voice w cenie od 20 zł + do tego 23% vatu co daje w zaokrągleniu 25 zł ;) Moim zdaniem lepiej opłaca się dołożyć piątkę i kupic normalnego najprostszego VPS.

tsmet.png

Opublikowano

Po pierwsze net-speak.pl bo chyba o to Ci chodziło, a po drugie widziałeś żeby ktoś komuś dał coś za darmo?;D Z tego co widzę net-speak oferuje serwery voice w cenie od 20 zł + do tego 23% vatu co daje w zaokrągleniu 25 zł ;) Moim zdaniem lepiej opłaca się dołożyć piątkę i kupic normalnego najprostszego VPS.

mój drogi:

serwer minivoicevps kosztuje 19 zlotych brutto, naucz się czytać.

czyli oplaca sie bardziej niz kupno tsa na sloty a masz dostep do query.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

mój drogi:

serwer minivoicevps kosztuje 19 zlotych brutto, naucz się czytać.

czyli oplaca sie bardziej niz kupno tsa na sloty a masz dostep do query.

Gdzie jest napisane że podane ceny są cenami brutto?;)

tsmet.png

Opublikowano

Gdzie jest napisane że podane ceny są cenami brutto? ;)

może inaczej jak tak kombinujesz.

zwykle, a wręcz zawsze o ile nie ma gwiazdki obowiązuje w Polsce cena brutto (bez gwiazdek).

czy gdzieś tam widzisz gwiazdki bądz napis netto? NIE? to znaczy że są brutto.

i pitol ze są netto bo są brutto.

PODSUMOWUJĄC:

koszt TSa 32 sloty z dostepem do AdminServerQuery to 19 złotych

Kontakt:

Opublikowano
http://hosteam.pl/serwery-vps/openvz/

prosze bardzo. gwiazdka na dole mówiąca że ceny są cenami netto.

wiec mówiłem dobrze. jesli są netto, to jest to wspomniane.

Kontakt:

Opublikowano

Nie to jest strona hostingu golechlopywubraniach.com a ja sobie tego screena w paincie narysowałem ;) Chodzi o to że przy cenie nie ma gwiazde, ale nie wprowadzajmy offtopicu

no tutaj nie musi byc gwiazdki bo to samo zamowienie i wylicza ci podatek do faktury, ale na stronie zewnetrznej masz gwiazdke, żeby ktoś się nie pomylił.

podsumowujac ten offtopic :D net-speak i 19 złotych i masz autorze wątku tsa 32 sloty z dostepem do query

Kontakt:

Opublikowano

To musiał im na prawdę dużo zapłacić za serwer, bo większość maszyn z ovh  pada od ataków z pierwszego lepszego botneta za smsa ;D

Skąd masz takie info ;o

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...