Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra mi laguje

KoraQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam problem , mianowicie przycina mi się skill . Mój laptop : System windows 7, 3gb ram , procesor intel core i3 2.53ghz , karta graficzna intel graphics hd . Rejestr wyczyściłem nie wiem co jest powodem . Dodam że mam komputer ze słabszymi częściami i nie mam żadnych przycin .

Może ktoś pomoże? :)

Opublikowano

Ja mam laptopa

Lenovo Y530

Intel Core2Duo 2.0Ghz

3 Gb RAM

Grafika

GeForce 9600M GS

system win 7 32bit

i gra nie chce wgl płynnie chodzić.

Drugi laptop

Samsung R780

Intel Core i5 2,27Ghz

4Gb RAM

GT 330M

Win 7 32bit

Gram na minimum bo jak ustawisz większe to ścina a dodam że jak grałem na wersji Amerykańskiej to na full działało ;)

Dlatego też gre odpuściłem.

A co do tematu i twojego problemu możliwe że wina leży po stronie karty graficznej albo spróbuj przeczyścić zasilacz z własnego doświadczenia wiem że jak jest zasyfiony to nawet przeglądarka tnie ;) i jeszcze możesz zmienić ustawienia zasilania na "wydajność"

Opublikowano

Najczęściej w laptopach masz taką opcję jak performance czy jakoś tak, po ustawieniu tej opcji będziesz miał lepszą wydajność, ale będzie szybciej zużywać baterie. Ustaw jeszcze opcję grafiki na niska.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Mam ustawioną na najniższą , programy w tle wyłączone , nic nie pomaga zastanawiam się czy czasem sterowniki karty nie są zaaktualizowane próbowałem znaleźć najnowsze lecz CCleaner napisał serie kart nie model (napisane mam Intel HD Graphics , szukając po necie sterowników natknąlem sie na modele np 4000 , 5000)

Opublikowano

Jesli chcesz grac bez lagow to ustaw sobie na najnizsza rozdzielczosc oraz grafike. Powinno ci smigac ale grafika bedzie jak w CS 1.6

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...