Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiLove

Drison

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezka.png

system.png

drop.png

kilofy.png

fortune.png

sms.png

Prezentacja będzie aktualizowana na dniach.

Zapraszamy również na serwer teamspeak3 : ts.multilove.pl

Opublikowano

Ten plugin na drop jest na roznych serwerach

Czy mozna proscic o jego dl?

Zglosilem, czysty spam wiadomo, ze nikt nie da Ci Skryptu / Pluginu tymbardziej, ze to prezentacja serwera.

CD Serwera, zagram tylko troszke mnie te gildie niepokoja..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

A wiec tak oczywiscie nie polecam serwera z kilku powodow ;) Administracja +13 lat (DarkIwanek),na serwerze sa skrypty poniewaz ich ekipa nie umie pisac pluginow i ten serwer mial juz wystartowac 2 tyg temu a i jeszcze wspomnialbym o  ;)
*Drop xcrafters
*Gildie xcrafters.
*Spawn sciagany z neta.
*Skrypty tak jak wspomnialem u gory ;)

Opublikowano

Może wyrażę swoją opinię bo dzieciaczki z tego serwera zdążyły zajść mi już za skórę ;)

Zacznę chyba od oceny samej adminsitracji, aniżeli serwera - to administracja świadczy o serwerze a nie na odwrót.
Kolega Wiktor Iwański (nie znam nicku z MC) to bardzo przebiegły gimbus. Chce kupić ode mnie gildie, poczym wysyła mi druczek przelewu (tak, takie gówno z drukprzelewu.pl) i stara mi się wmówić, że takie potwierdzenia przelewu udostępnia jego bank (dokładniej mBank). Po stosownej dezaprobacie dotyczącej wysłania pluginu ze względu na lipne potwierdzenie kolega nadal nie ustępuje. W ciągu 30 minut rozmowy na GG wysłał mi 2 potwierdzenia (tym razem już z mBanku) z różnymi danymi, różnymi kwotami a co najgorsze - rożnymi datami przelewu (jak mógł mi wykonać przelew 4 dni wcześniej nie mając moich danych). Po finalnej odmowie chęci wysłania pluginu, oświadczył mi, że przelew cofnął (sprawdziłem, mBank nie oferuje takiej możliwości). Podczas dość idiotycznej rozmowy (jaka miała by być jeśli kolega Iwański to idiota) dowiedziałem się, że posiadają pluginy MyHard'a/Krzemy (totalna brednia, kamcio nie udostępnia kodu źródłowego, wczytywanie pluginów odbywa się przez loader). Poprosiłem go, aby udostępnił mi kod uruchamiający pluginy (wpisuje się go w pliku konfiguracyjnym KaStirCore), zażądał ode mnie pisemnego oświadczenia kamcia, że mogę jego kod posiadać. Pytam się kurwa jak? Sam kradnie pluginy (kamcio nie sprzedał mu żadnego pluginu), a ode mnie wymaga pisemnego oświadczenia? Wut?.

Macie tutaj felerne potwierdzenia. Swoje dane osobowe wymazałem, kolegi Iwańskiego nie.

lol.png

lol2.png

DarkIwanek - gówno widziałeś, gówno wiesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...