Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dałem GM i dupa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż dałem na drugie konto GM i tu mam problem z tego 1 konta też tam mam GM i wpisuję komende /reload

i jak reloaduje i wbijam na to drugie konto to GM nadal nie ma jak ustawiałem w mysql GM , czy jest jakaś inna komenda by z reladować mysql zeby był GM ??

Opublikowano

otóż dałem na drugie konto GM i tu mam problem z tego 1 konta też tam mam GM i wpisuję komende /reload

i jak reloaduje i wbijam na to drugie konto to GM nadal nie ma jak ustawiałem w mysql GM , czy jest jakaś inna komenda by z reladować mysql zeby był GM ??

Komenda:

/reload all

Edit:

down:

1. Ustaw GM w navicat

2. Zrób reboot maszyny

Głupota jest to co napisałeś, wystarczy komendą zrobić i będzie miał GMa jeśli wszystko dobrze ustawił w navi w gmlist.

Najważniejsze by pole "IP" zostawić puste.

Edit:

kur.. ja z takimi to nie wytrzymie po uj mam robić reboot maszyny ?? ,. jak stawiasz Dedyka i gra 800++ ludzi i dajesz komuś  GM to też dajesz reboot maszyny ??

do zamknięcia , thx działa :0

Dziękuje za like :)

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

1. Ustaw GM w navicat

2. Zrób reboot maszyny

kur.. ja z takimi to nie wytrzymie po uj mam robić reboot maszyny ?? ,. jak stawiasz Dedyka i gra 800++ ludzi i dajesz komuś  GM to też dajesz reboot maszyny ??

Opublikowano

I po co te przekleństwa?

Pisałeś coś, że masz postawiony dedyk na 800+ aktywnych osób?

Myślałem, że nie masz dedyka i bawisz się na hamachi.

Opublikowano

I po co te przekleństwa?

Pisałeś coś, że masz postawiony dedyk na 800+ aktywnych osób?

Myślałem, że nie masz dedyka i bawisz się na hamachi.

Zawsze jednak trzeba dążyć do łatwiejszych rozwiązań. To, że hamachi to znaczy, że reload all nie zadziała?

@top jeśli zmieniasz w navi jakieś wartości, np dmg mieczy sobie balansujesz najlepiej jest używać komend

/reload

/reload all

/rel proto

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...