Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerf gragasa

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mida to to już nie będzie, prędzej na topa, nawet na suppa, na midzie będzie się raczej słabiej sprawował niż do tej pory.

Opublikowano

Czas na Mainowanie Gragasa na Topie, slow/stun/knock back + Dobry dmg i 12% hp z Aa. Swietny :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gruby na jungli niezłego boosta dostanie, dodatkowo ten stun z E... bardzo dobry rework, aczkolwiek pomyślę nad oddaniem go gdyż w teamie z którym gram mam mida a teraz nie będzie tam pasował, już wolę kupić bardziej viable middera niż on po tym patchu.

Opublikowano

Gragas ze stunem mm.. Czyli win 100% dla ogarniętego Gragasa na jungle ;d

Opublikowano

też myślę, że na midzie już tak nie da rady. Pytanie - można napisać do supportu o zwrot?

Myslicie ze support mi zwróci hajs za niego? zetonow nie mam

Zwrócą

652601399840421198520.png

Opublikowano

Mam pytanie, a mianowicie. Czy gdy wejdzie ten Nerf/Rework nie wiem jak to nazwać to będę mógł zwrócić Gragasa wraz ze skinem który kupiłem za 975 (Oktoberfest) ?

Opublikowano

Mam pytanie, a mianowicie. Czy gdy wejdzie ten Nerf/Rework nie wiem jak to nazwać to będę mógł zwrócić Gragasa wraz ze skinem który kupiłem za 975 (Oktoberfest) ?

Tak. Będzie to rework. Wystarczy, że napiszesz do supportu, że postać po reworku nie podoba Ci się i prosisz o zwrot IP za postać oraz RP za skina. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano
- Aegis Protection (pasyw) – Dodano możliwość zablokowania ataków dużych stworów z jungli, a także oblężniczych minionów
- Grand Skyfall (R) – Czas lądowania (po pojawieniu się koła) został zmniejszony z2 sekund do 1.5 sekundy/ Czas channeling’u został zmniejszony z 2 sekund do0.5 sekundy

Buff pantheona 

385e76d0113dba04860b078ac70e0acb.jpg?131

b_560_95_1.png

Opublikowano
- Aegis Protection (pasyw) – Dodano możliwość zablokowania ataków dużych stworów z jungli, a także oblężniczych minionów
- Grand Skyfall (R) – Czas lądowania (po pojawieniu się koła) został zmniejszony z2 sekund do 1.5 sekundy/ Czas channeling’u został zmniejszony z 2 sekund do0.5 sekundy

Buff pantheona 

385e76d0113dba04860b078ac70e0acb.jpg?131

Dla mnie lajt, a Wanosz się zaraz przyjdzie popłakać bo on sie osrywa jak widzi w enemy junglera Pantheona

Opublikowano

Kurcze a tak chciałem tego Gragasa wymainować na lini ;p jakiego middera teraz polecicie, który da rade wycarrowac? Bardzo dobrze gram Syndrą, ale te one target ulti troche mnie boli.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Zwrócą mniej. Ale zajebalo cebula myślisz ze ktoś będzie aż tak głupi i da ci cos o wartości ponad 10 zł?

Według mnie cd e nie powinni ruszać. Mogli by usunąć przelicznik AP i zostawić ad. Wtedy gragas ad to byłby kurwiszon :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...