Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu okradziony...

Imil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w niedziele zostałem okradziony z eq na serwie to co up.Nie mam dowodów ponieważ wtedy nie byłem dostępny , wieczorem się logując postać stała już bez eq.Lvl postaci 78 , czy jest szansa aby odzyskać eq bez dowodów?.Na eq bardzo długo pracowałem i nie chce go stracić.

Opublikowano

Z tego co wiem to na ts-a musisz wejśc i tam nie wiem np: Isamu Ci to pomoże odzyskac, nie żal sie na mpc,tylko odrazu tam wchodz .:)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Czekam na ts właśnie i zobaczę jak to będzie.

Opublikowano

Nic stary nie zrobisz, straciłeś itemy tylko i wyłącznie dlatego, że za słabo zabezpieczyłeś swoje konto czyli z własnej winy. Regulamin gry czytałeś? Przeczytaj.

Opublikowano

Było coś takiego rano koło coś 7 rano wszedłem na ravię bo ku przeczytać chciałem , wylogowałem się , poszedłem na 9 do kościoła (pieczątki i te inne duperele do bierzmowania...) przychodzę o około 10 , loguję się na konto patrze woj stoi bez stalki , otwieram ekwipunek nie ma nic.

Opublikowano

Musisz napisać do administracji Ravi i wyjaśnić sprawę czy ktoś jeszcze ucierpiał czy tylko Ty. Jeśli tylko Ty to będzie ciężko żeby oddali Ci eq bo powiedzą że słabo zabezpieczyłeś konto (hasło)

Równie dobrze jakiś Twój kolega mógł Cię okraść ... nie wiadomo ...

Opublikowano

Czekam od 18 na ts i nikt się nie połaszczył z administracji aby pomóc...

Opublikowano

Wydaje mi się, że po prostu owalili Cię, bo miałeś syf na kompie. Gdyby okradziono większą ilość graczy to na czacie byłby niezły płacz, a nie widziałem takiego.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Komp jest czysty jak łza , nie mam żadnego trojana czy innego jakiegoś gówna.

Opublikowano

TS to jedyne wyjście, lecz ja czekałem 5 dni po 7 godzin dziennie i straciłem dalszą chęć czekania. Usunalem Ravie i bye..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest tez taka sytuacja ,ze jezeli zglosiles to 3 dni po fakcie to tez nic nie zrobisz ....Oni maja logi z 3 dni xD

3201528209.png
Opublikowano

To Isamu jest w stanie ci pomoc moze nawet sprawdzic kto i w jakim miescie sie znajdeje ten ktos co ci ukradl eq ci zlodzieje to sa ciemni kradna a pozniej ku rde chca juz oddawac zeby bana nie miec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...