Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 - Jak Sie Zalogowac ( Dla Tych Ktorzy Byli Offline)

adixs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aby sie zalogowac trzeba pobrac nowy Login.rar ze glownej strony csyt2

2062898.jpg Jaka dzicz o.O oczywiscie fotka by ja ;p
Opublikowano

czemu sie nieda zalogowac na spolszczeniu??pisze blad podczas laczenia z serwerem!!

@@up

skad mam sciagnac ten login.rar???ktora to zakladka na stronce???

Opublikowano

mam to samo .... nie moge sie polaczyc a jak sciaga ten Login.rar to nie wiem co z nim zrobic. sciaga sie w postaci pliku word . prosze o pomoc poleci 5 ;D

Opublikowano

Wystarczy pobrac to pierwsze w trzeciej zakladce od lewej tam pewnie login.rar wystarczy rozpakowac do folderu z chinskim metinem, a co do spolszczenia to niemam pojecia poniewaz go nie uzywam. Kabaska niemam pojecia czemu plik word ja mam rar i normalnie rozpakowywuje.

Opublikowano

O Boże po co to piszesz chcesz, żeby nooby się zlatywały kurwa żal po prostu... myślisz, że po co chinole zmienili(nie powiem co bo neo wbiją na serva), a ten kto wie jak grać na modzie kmr proszę niech nie pisze jeśli nie chce, żeby server offneli!!!!!

Opublikowano

nobeq19 moze i masz racje ale moze poprostu ktos spedzil na tej grze duzo czasu i teraz poprostu chce grac dalej a nie ze gm cos tam zmienil... jak niechce zeby sie wiecej ludzi schodzilo to niech zamknie rejestracje ale dla mnie jak bylo wczesniej tez bylo fajnie.

Opublikowano

Aha to fajnie jak chcesz, żeby Ci się postać bugowała nadal w m1 to mów neokidom których jest więcej na mpc niż moobów w metku ....

Opublikowano

Aha to fajnie jak chcesz, żeby Ci się postać bugowała nadal w m1 to mów neokidom których jest więcej na mpc niż moobów w metku ....

szkoda ze nie tylko Ty chcesz zagrac na tym serwie ... zachowujesz sie jak krol swiata:P zamiast gadac glupoty mozesz napisac co zrobiz , zeby na kamer mod odpalic

pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tu macie plik login.rar jak komuś się nie chce szukać :

ftp://www.csyt2.com/csyt2login.rar

Pozdro.

Zapraszam na serwer Wszystkie Dzieci NEO

Jeśli już na mnie jesteś zły nie patrz tu :

Stancie w M1 na rynku i róbcie sklepy !!! Jetem z wami

Tutaj powinien znajdować się głupi napis o Bieberze albo Hip-Hopie

Ale po prostu go nie ma, nie będzie.

Chciałbym podziękować użytkownikowi Kamer1337. Używam moda i wszystkich innych Twoich hacków.

Jesteś moim autorytetem, chciałbym być taki utalentowany jak ty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...