Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyłączyć pluginy ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wyłączyć pluginy na danej mapie Mogę prosić o jakiś poradnik ? na YT

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

ale jak na jednej mapie zablokować

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

a czy możesz mi to wytłumaczyć lub zablokować proszę konfing i na mapie sg zablokować 

# Welcome to the configuration for PerWorldPlugins!

# This plugin is used to limit plugins to certain worlds. This does have its limits!

# Plugins that use login events and such should not be limited by this plugin, as it can break some things.

# --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# Here's a nice little example of the configuration.

# limit:

#   Minigames:

#     - world

#     - world_nether

#   Essentials: []

# This setup will restrict WorldEdit to only work in 'world' and 'world_nether'. Any other worlds will not suffice!

# When there is no list of worlds that you want a plugin to be limited in, just leave brackets. Look back at the example, and find Essentials. The plugin is not limited.

# Did you just add a plugin to your server? No worries! This configuration will automatically be updated with any new plugins on a reload.

# ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# exempt-login-events is pretty self-explanatory. It allows you to choose whether or not WorldPlugins will restrict the login events that some plugins may have. THIS IS RECOMMENDED TO TRUE!

# blocked-msg is the string that pops up when a player tries to do a command while in a world that blocks the plugin where the command comes from. Look back at the example. Trying //we help in

# 'world_the_end' will return this message.

exempt-login-events: true

blocked-msg: '&c[Error] This command cannot be performed in this world.'

limit:

WorldEdit: []

JoinMessage: []

Skript: []

Vault: []

PermissionsEx: []

PlotMe:

- sg

WorldGuard: []

MineResetLite: []

iConomy: []

SurvivalGames: []

WhitelistMessage: []

SkyWars: []

ChestShop: []

ZavAutoMessager: []

ClearLag: []

ProtocolLib: []

AutoSaveWorld: []

HoloAPI: []

Essentials: []

Jobs:

- sg

OtherDrops: []

EssentialsSpawn: []

AZRank: []

Multiverse-Core: []

ScoreboardStats:

- sg

AuthMe: []

CombatLog:

- sg

EssentialsChat: []

PlugMan: []

Opublikowano

w te nawiasy wpisujesz światy po przecinku...

Nie Działa

Opublikowano

Wytłumacz co Ci dokładnie nie działa.

Jasnowidzami nie jesteśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...