Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JalokimPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nudzi mi się i nie mam troche w co grać... Postanowiłem znaleźć coś gdzie trzeba walczyć o życie , czyli survival... Tylko pls  nie takie rzeczy jak minecraft itp. Niech ta gra będzie darmowa , lub niech można będzie ją kupić w sklepie... Tak naprawde szukałem czegoś w stylu DayZ , ale to wszystko jest pomotane i wole nie iść w tamtym kierunku... Płatności online nie wchodzą w gre... 

Opublikowano

Ciezko bedzie. "Najlepiej darmowa i do kupienia w sklepie..." Nie da rady.

Platnosci "online" nie sa zle, to nie oznacza, ze musisz miec karte. Mozesz zaplacic np. paysafecard, zaplacic sms (nie polecam), dokonac platnosci w sklepie: Moje rachunki, Zabka... a nawet zaplacic na poczcie zwyklym przekazem pocztowym :-) . Trzeba tylko poszukac tych metod na stronach ofic. lub w sklepach internetowych sprzedajace klucze do gier.

Choc sam jestem zwolennikiem posiadania pudelka na polce :-)

Z gier polecam:

- Rust

- DayZ SA

- DayZ Mod (Arma 2 CO )

- Infestation (dawniej WarZ)

- Nether

- 7 Days To Die

- State of Decay

test

Opublikowano

Jeżeli lubisz gry survival to polecam Dead Island a co do DayZ to jest za darmo do pobrania ale ma minus wielki czyt. Są tam tylko ruskie servery oraz jest angielska wersja jeżeli chcesz to pisz na pw podam ci link do pobrania osobiście nie polecam tego i sam nie korzystam ale nie jest to tak samo jak na Steam tylko takie jakby demo bo jest tam jeden dwa servery ale dużo ludzi gra 

Opublikowano

Dead Island jest spoko , ale chodzi mi troche o coś innego... W Dead Island są misje które musze wykonywać , a mi chodzi by bardziej działać na własną rekę... Znaczy może w Dead Island tak jest , bo nie grałem , ale wątpie...

Opublikowano

Jeżeli lubisz gry survival to polecam Dead Island a co do DayZ to jest za darmo do pobrania ale ma minus wielki czyt. Są tam tylko ruskie servery oraz jest angielska wersja jeżeli chcesz to pisz na pw podam ci link do pobrania osobiście nie polecam tego i sam nie korzystam ale nie jest to tak samo jak na Steam tylko takie jakby demo bo jest tam jeden dwa servery ale dużo ludzi gra 

Modyfikacja do army 2 jest w języku polskim. DayZ SA jest co prawda po angielsku, ale język w tej grze odgrywa bardzo małą rolę. Co do ruskich serwerów to nie wiem skąd posiadasz takie informacje, ale ja kompletnie się z tym nie zgadzam. W modzie jak i zarówno standalone jest bardzo mało ruskich serwerów. W samym standalone jest nawet parę serwerów PL.

Chciałbym zagrać , ale dużo o ile wiem z tym roboty i Arme OA trzeba kupić z internetu...

Praktycznie nie ma tu żadnej roboty. Arma 2 & Arma 2 OA można kupić na allegro. W dość niskiej cenie, a sama instalacja moda jest wręcz banalna. Wystarczy pobrać DayZ Commandera zaktualizować grę i zainstalować w/w programem Dayz. ;)

Opublikowano

Tylko AO. ARMA II jest do pobrania za darmo.

Lepiej kupić pełną wersję. Po co męczyć oczy nędznymi teksturami?

Opublikowano

jeżeli nie zależy Ci na grafice,  i chcesz zaoszczędzić to polecam GTA SA : MTA : DAYZ - mta:dayz mod

Jest multum tego typu serwerów a jak się wczujesz w grę to nawet nie zauważysz jak cały dzień zleci.

Na mapie są porozrzucane itemki, trzeba eksplorować... Można mieć swoje auto, ale pierw trzeba znaleźć części żeby je złożyć itp.

Polecam :3

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

A ja Ci polecam project zomboid.Można pobrac za darmo, przy zakupie masz dostep do wielu wieluuu mozliwosci, jest bardziej urozmaicona od tej wersji darmowej.

Przyjemna gra. :)

A gdzie można pobrać? Już też sprawdzałem tą gierke i nie znalazłem by była gdzieś dostępna za darmo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...