Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony?

shounser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie raz już widziałem jak gracze w Lolu mają różne ikony, zebrałem pare z nich i chciałbym byście napisali mi jak je zdobyć.

Daje Lajki.

67cec3f9a05aa2d9.jpg

Opublikowano

5 Za skin do udyra. 4 była do zdobycia po wpisaniu kodu podczas finałów sezonu 2. 

wszystkie od góry były do zdobycia podczas harrowing.

Opublikowano

Z tych wszystkich ikon aktualnie możesz zdobyć tylko tę z żółwiem (do kompletu z feniksem, tygrysem i niedźwiedziem) przez kupno Udyra Strażnika Przodków.

Reszta była dostępna podczas różnych eventów (Bitwa o Freljord, Harrowing 2012, Harrowing 2013, Lunar Revel 2013, koniec sezonu 2), więc bardzo mało prawdopodobne, że je jeszcze udostępnią.

Opublikowano

Zwój z zeszłego Lunar Revel a Ten bizon niebieski z tegorocznego harrowing. Kiedy zakupisz skórkę primal udyr otrzymasz 4 Ikony dla każdego stanu włącznie z żółwiem. Reszta jest już niedostępna.

Opublikowano

Z tych wszystkich ikon aktualnie możesz zdobyć tylko tę z żółwiem (do kompletu z feniksem, tygrysem i niedźwiedziem) przez kupno Udyra Strażnika Przodków.

Reszta była dostępna podczas różnych eventów (Bitwa o Freljord, Harrowing 2012, Harrowing 2013, Lunar Revel 2013, koniec sezonu 2), więc bardzo mało prawdopodobne, że je jeszcze udostępnią.

Na pierwszym koncie z 2009 roku mam ikonę " Zło liwe widmo " o ile dobrze pamiętam to to była ogólna ikona, ale chyba nie jestem pewien :P

Opublikowano

Na pierwszym koncie z 2009 roku mam ikonę " Zło liwe widmo " o ile dobrze pamiętam to to była ogólna ikona, ale chyba nie jestem pewien :P

5 pierwszych Summoner Icons byly do zdobycia poprzez zakup odpowiedniej ilosci RP podczas trwania Harrowing 2012

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...