Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zalozylem serwer boss battle na only bazooka to ...

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Jak zalozylem serwer boss battle na only bazooka to zaraz patrze kick powod GM i napisał coś tam banned jak bede to jeszcze raz robil czy on moze mnie zbanowac na zawsze? I czy to bylo tylko upomnienie?

Opublikowano

Siemka! Jak zalozylem serwer boss battle na only bazooka to zaraz patrze kick powod GM i napisał coś tam banned jak bede to jeszcze raz robil czy on moze mnie zbanowac na zawsze? I czy to bylo tylko upomnienie?

Może dokładniej ? Używałeś hacka ? Człowieku, GM nie ma cię prawa wyrzucić. Boss z Only Bazooka jest dozwolony.

mhraed.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lepiej by było jakbyś napisał dokładną treść wiadomości, ale jak dla mnie, cała ta sprawa to zwykły trolling ;-;

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Z tego co napisałeś jasno wynika, że jeżeli to był gm to dał Ci ostrzeżenie, ale zupełnie nie wiem z jakiego powodu.

Opublikowano

Temat wydaje się zwykłym spamem na nabicie postu.

Mimo chęci pomocy od użytkowników, autor tematu nie udziela żadnych informacji o problemie.

Zamykam

Jeżeli autor nie zauważył odpowiedzi na post i prosi o otwarcie tematu, proszę o prywatną wiadomość

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Proszę o close, a spamerem to ty jesteś, po prostu chciałem się dowiedzieć a ty już z pyskiem do mnie wylatujesz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...