Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkody

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem się zapytać, że jak to możliwe, że właśnie przed chwilą koleś odebrał mi ponad 180k z x4. Nie z rsb tylko z x4. Czy to może jakiś bot, że powiększa szkody od laserów? 

Opublikowano

A ja widziałem sporo takich osób, a niektóre zadają nawet po więcej niż 300k (i wtedy pękają drony).

Z programami wszystko jest możliwe. To normalne w DO że ktoś ci zada tyle dmg z białki. Ja w tym nie widzę nic dziwnego i też to że taki gracz potrafi cię namierzyć z połowy mapy i zabić w strefie ochronnej.

Opublikowano

A ja widziałem sporo takich osób, a niektóre zadają nawet po więcej niż 300k (i wtedy pękają drony).

Z programami wszystko jest możliwe. To normalne w DO że ktoś ci zada tyle dmg z białki. Ja w tym nie widzę nic dziwnego i też to że taki gracz potrafi cię namierzyć z połowy mapy i zabić w strefie ochronnej.

No no dokładnie . Albo cudownym sposobem zawsze za pierwszym razem namierza Cię gdy jesteś na niewidce , no nie ?

Topka się bawi

Opublikowano

Ale BP o tym wie że oni z topki używają programów ale nie zbanują ich bo to ich źródło dobrego zarobku. Jak na listę top trafi jakiś gracz który zdobył wszystko nie wkładając przy tym kasy na grę to jest brany pod uwagę i po jakimś czasie usuwają jego konto z byle powodu (tak jak ostatnia fala banów za niby boty).

Opublikowano

Wiele razy mi się też zdarzało, że nagle zaczęło odbierać mi życia chyba po 4k lub może więcej, a po zginięciu pisało, że zabójca nieznany, oraz traciłem czasami ochronę przy wrotach i mnie atakowali. To też boty?

Opublikowano

Wiele razy mi się też zdarzało, że nagle zaczęło odbierać mi życia chyba po 4k lub może więcej, a po zginięciu pisało, że zabójca nieznany, oraz traciłem czasami ochronę przy wrotach i mnie atakowali. To też boty?

To ? To się nazywa magia topki ^^ .

Opublikowano

Po 1 nigdy sie na pl2 nie spotkałem z aż takimi hitami lecz chyba mam wytłumaczenie :D po prostu macie mała zcinke i zsumowały sie 2 hity z x4 proste ja raz miałem jak golec bez havo i z 7 lf4 bił z x4 po 80 k ale to był raptem 2 hity po 80 i tyle co do lapania z połowy mapy Hmm większy monitor Hmm ? Ja gram na 27 i można złapać statek z poza zasięgu strzału a co do hitów po 4k od niczego to jest błąd zazwyczaj po przeskoku @hryncu04 a z jakiej firmy jesteś i na jakiej mapie byłeś bo to ważne :)

Opublikowano

Jestem w mmo na europejskim 2 i byłem na 4-4. Leciałem na 1-5. Ale nie zdążyłem nawet dolecieć do wrót. Dwa strzały po 180 i nie ma mnie. Nie było zwiechy 

Opublikowano

jak golec to bym się nie zdziwił. Ale widziałem też typa który bił po 120k ze spearheada a to jest przesada.

Sperhead na full bij 60 k z białej więc 120 zmieszane to nie problem

Opublikowano

Jestem w mmo na europejskim 2 i byłem na 4-4. Leciałem na 1-5. Ale nie zdążyłem nawet dolecieć do wrót. Dwa strzały po 180 i nie ma mnie. Nie było zwiechy 

a zakład że była czasem są takie dziwne lagi że wydaje ci sie że lecisz a tak naprawdę stoisz w miejscu najprawdopodobniej to cie spotkało

Opublikowano

Ja tez mam monitor 27 cali full hd i czasami to naprawde jakims programem wchodza te hity, kiedys dostalem 280k, a kiedys bije dk na porcie, leci wrog, stawiam boje wlaczam regeneracje hp i oslony i nie wzdazylem przeskoczyc a moj aegis czolg+serce padl w 2 sec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...