Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Audio

l0l.

Pytanie

Opublikowano

siem , niedawno nabyłem nowego kompa i wraz z nim pojawił sie jeden mankament a mianowicie domniemane audio. Płyta to msi-z87-g43.

mam zainstalowany sterownik i inne takie kupy , domyslny głosnik aktualnie pokazuje ze glos to 100% a gdy tylko wlacze YT to głosnik zamienia sie na X .. dodatkowo po wejsciu na YT mam error i dzieje sie to tylko na operze . Dodam ze sterownikow nie bede instalował 1000 razy bo to nie ma żadnego sensu są najnowsze i mają banglac wszystko jest też dobrze podpięte

jakies porady ? :)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję odinstalować kartę dźwiękową w menedżerze urządzeń i przeczyścić kompa jakimś CCleanerem (albo od razu stery usuwać np. Driver Fusion'em), potem instalujesz stery stąd:

http://download.msi.com/dvr_exe/realtek_hd_audio.zip

Zaktualizuj po tym zabiegu Flash player, możesz też spróbować zmienić przeglądarkę.

Opublikowano

Po pierwsze to jaki system i ile bit?

Po drugie jakie sterowniki?

Po trzecie pokaż screen'a z otwartym menadżerem dźwięku.

Po czwarte pokaż screen'a z otwartym oknem w którym jest pokazany zainstalowany sprzęt audio.

To co napisałeś nic nikomu nie mówi i raczej na to nie dostaniesz odpowiedzi, bez podawania informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...