Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam beta testerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100k Smoczych monet?

Mam nadzieję, że te 100k kosztuje 3zł w IS... Jeżeli za 30 zł w IS kupimy 2k SM, to serio - pojebało was.

Pozdrawiam, polecam...

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

100k Smoczych monet?

Mam nadzieję, że te 100k kosztuje 3zł w IS... Jeżeli za 30 zł w IS kupimy 2k SM, to serio - pojebało was.

Pozdrawiam, polecam...

100k smoczych monet dostaje sie za darmo mistrzu na start .Is bedzie za free

czy mogl bym sie zglosic na beta testy?

Beta testy trwaja zapraszam pod adres www.aivis.pl

81330142092000894794.png

Opublikowano

100k smoczych monet dostaje sie za darmo mistrzu na start .Is bedzie za free

Beta testy trwaja zapraszam pod adres www.aivis.pl

Nie mogę pobrac klienta serwera, ponieważ zacina się na 100% i nic się nie dzieje. ((Mozilla Firefox))

Opublikowano

Panowie i użytkownicy i młodsi nigdy się nie bratajcie z tym gnojem colinem który robi to gówno aivis to zwykły złodziej  !...Na początku wyciągnie od was kase potem was wywali z teamu ostrzegam  to jest coś w stylu fubu tylko młodsze i bardziej niedorozwinięte..PS:Dla colinka ;]  wiesz  dobrze kto pisze twoja konkurencja nasz serwer castion niedługo startuje więc możesz już zamykać to swoje "gówno" które zwiesz aivis :]..To tyle nigdy mu nie ufajcie sam się przekonałem na tym człowieku :)

TinoX :)

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Tinox hehe 14 letni chłopaczek,który dostał gma i wyłanczał serwer komendami.Niestety wyleciał...kto chce moze wbic na serwer i popytac ludzi jakie zdanie o mnie maja.Ja jestem złodziejem hmmm...jak mogłem okrasc skoro mam darmowy is na beta testach? Ty i twoj koleszka mozecie dalej atakowac moja strone,ale pamietajcie ze wkoncu zgłosze to tam gdzie trzeba:) a zreszta za jakis czas bedzie iplementacja wiec do woli mozecia atakowac strone. Ten Drastil to gosc z konkurycyjnego serwera castion.eu których nawed nie stac na domene:D Ten hejt wyrzej tylko po to zeby sie odegrac na tym ze sciagłem mu gma i dałem bana na ip za to ze trolował na serwerze.Pozdrawiam kumatych.

81330142092000894794.png

Opublikowano

Nie wiem co ten  Tinox ma do Colina , Colin jest normalny w podobieństwie do Orła i Tinoxa . Z Colinem pare miesięcy współpracuje i dobrze go znam i dobrze się z nim pracuje  . Jednak Tinox to gimbus i nie umie oceniać ludzi.

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

Panowie i użytkownicy i młodsi nigdy się nie bratajcie z tym gnojem colinem który robi to gówno aivis to zwykły złodziej  !...Na początku wyciągnie od was kase potem was wywali z teamu ostrzegam  to jest coś w stylu fubu tylko młodsze i bardziej niedorozwinięte..PS:Dla colinka ;]  wiesz  dobrze kto pisze twoja konkurencja nasz serwer castion niedługo startuje więc możesz już zamykać to swoje "gówno" które zwiesz aivis :]..To tyle nigdy mu nie ufajcie sam się przekonałem na tym człowieku :)

TinoX :)

Cóż report jako spam i reklama swojego serwera w temacie innego serwera. Kolejną sprawą następująca rzecz - podaj dowód na to, że colin to złodziej. Ja załatwiam mu trochę rzeczy na WWW i bardzo dobrze mi się z nim współpracuje. Co prawda strona jeszcze nie jest w 100% ukończona, ale co nieco już tam jest. Kolejną jeszcze rzeczą jest "wyciągnie od was kasę potem was wywali z teamu". Kasę wyciągnie za co? za IS? To serwery metina nie zarabiają aby kasy z IS? Wywali z teamu - jak się nie spełnia powierzonych zadań to pewnie tak jest, że cie wywalają.

Ja osobiście serwer polecam bo myślę, że coś z tego będzie choć już sam od dłuższego czasu w metina nie gram.

Opublikowano

Tinox hehe 14 letni chłopaczek,który dostał gma i wyłanczał serwer komendami.Niestety wyleciał...kto chce moze wbic na serwer i popytac ludzi jakie zdanie o mnie maja.Ja jestem złodziejem hmmm...jak mogłem okrasc skoro mam darmowy is na beta testach? Ty i twoj koleszka mozecie dalej atakowac moja strone,ale pamietajcie ze wkoncu zgłosze to tam gdzie trzeba:) a zreszta za jakis czas bedzie iplementacja wiec do woli mozecia atakowac strone. Ten Drastil to gosc z konkurycyjnego serwera castion.eu których nawed nie stac na domene:D Ten hejt wyrzej tylko po to zeby sie odegrac na tym ze sciagłem mu gma i dałem bana na ip za to ze trolował na serwerze.Pozdrawiam kumatych.

wrzucił byś clienta na jakiś inny serwis? mega pobiera do 100% I nic się nie dzieje. Czekałem dosłownie 45 minut po 100% i nadal się nic nie działo...

Lub jak ktoś by był miły, i wrzucił na jakiś inny serwis tego clienta, byłbym wdzięczny.

Opublikowano

A oczywiście ,że mam dowody podać gg do webmastera którego okradł? a co do ciebie colin ty więcej lat nie masz :] i nie mam 14 lat idioto ....  więc ja ci tylko tyle mówie nie wystartujesz ;] nie pcham się w to twoje gówno siedz w tym swoim gównie ale nie wpierdalaj się do mnie i do mojego serwera jasne ?

Opublikowano

wygląda mi to na pliki Aline2. zasysam klienta, wbiję i sprawdzę

@edit

antywir mi odradza pobieranie tego. zaufam mu, jeszcze nigdy mnie nie okłamał. :P

Opublikowano

Beta Trwa już 2 miesiące ( ciągle pisze ze za 2 tygodnie start )

Na serwerze nic nie zrobiłeś bo nic nie ogarniasz  client Aline ( Wszystko zbugowane tak jak i na Aline )

jeżeli dodałeś 30% od siebie to pokaż :)

jeszcze ściemniałeś że pliki Aline sam robiłeś ( już dawno były na mpc .. )

aaa bym zapomniał kup sobie słownik

Ps. poprzedni temat

''Szukam beta testerów na moje pliki:''

Opublikowano

Dokładnie :] zgadzam się z białym  colin 2miechy robisz tą bete i  gówno zrobiłeś  ludzie szkoda miejsca na dysku  na to zbugowane gówno :].Coś w stylu metin5 kiedyś było fajne a teraz upadło przez team...To tyle colinku ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...