Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antiflag na handlowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ustawiłem antiflag przy zmiance, dodaniu ,egzo , radzie i innych. Skonwertowałem Mysql do XML i podmienilem item proto w kliencie tak jak powinno być, ale nie mogę nadal tym handlować. Jest napisane "Ten przedmiot nie może być sprzedany w prywatnym magazynie"

Antiflagi dałem na "3"

Specjalista
Opublikowano

Z tego co tu pisze zrozumiałem że skonwertowałeś item_proto do xml i podmieniłeś w kliencie.

Masz skonwertować do .txt i podmienić w db,dodatkowo rozpakuj item_proto client i tam też zmień na 3/0.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Z tego co tu pisze zrozumiałem że skonwertowałeś item_proto do xml i podmieniłeś w kliencie.

Masz skonwertować do .txt i podmienić w db,dodatkowo rozpakuj item_proto client i tam też zmień na 3/0.

zdaje mi sie ze on nie ma plikow terenza a item_proto konwertuje sie do xml przeciez pakuje sie to w kliencie ^^ a jezeli masz pliki terenza to przekonwertuj tez do txt i wrzuc do /usr/home/mt2/db

Opublikowano

zdaje mi sie ze on nie ma plikow terenza a item_proto konwertuje sie do xml przeciez pakuje sie to w kliencie ^^ a jezeli masz pliki terenza to przekonwertuj tez do txt i wrzuc do /usr/home/mt2/db

Mam pliki terenzo, ale mam liba że nie mam nic w /mt2/db ; )Cz

czyli dać na "0" i zrestartować bazę?

Opublikowano

tak daj na 0 i reset

Dziękuję Ci za pomoc. Jeśli mi to pomoże to dam limit like i gwiazdki :).

2xup tak,pamiętaj o zmianie w item_proto client :D

Tak to akurat wiem :P.

Tematu proszę NIE ZAMYKAĆ jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...