Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe rp ?

MarTiineX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ? Czy ten link działa ,bo kolega mi wysłał link i mówi ,że jak wbiją na ten link tyle osób ile jest tam napisane dostane nagrody które są opisane w tym linku . Czy to prawda ? 
Np : 17 osób wbija na link i ja dostanę 2300 rp . 

Opublikowano

To jest reflink. Czyli jak zalogujesz się na stronie LoLa w zakładce "Zaproś znajomych" masz swojego reflinka. Jak ktoś się zarejestruje z tego linka i wbije 5 lub 10lvl to dostaniesz nagrody w tym nawet RP.

Opublikowano

Jest też możliwość, że potem będziesz musiał wysłać smsa / wypełnić ankietę, przez co jakaś inna osoba dostanie $, a Tobie, rzecz jasna, ten $ zostanie odjęty :P

Nie polecam w ogóle interesować się takimi linkami.

Opublikowano

Boże ludzie... takich tematów już było x xxx xxx i jeszcze raz tyle... gdyby takie coś istniało to jaki sens by miał system skórek i innych rzeczy za rp skoro mogli by od razu wszystkim odblokować... i wystarczy śledzić mpcforum, a jak pojawią się darmowe rp to się dowiecie na mpcforum...  (choć i tak jestem pewny na 99 %, że darmowych rp nie będzie co najwyżej jakiś bohater czy skórka)

Błagam nie róbcie więcej takich tematów !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...