Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DT na dzikich psach, DT bez mobów

snikers1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to tak jak w temacie prosiłbym was o pomoc jak zrobić żeby na jednym cliencie metina PL było dt Bez Mobów (Bo i tak stoja przy scianie), a drugi client, którym będę robił dt zamienil moby z dt na dzikie psy, oprócz Bossów ;)

Szukałem tego wiele, ale wszystko nie działa... 

Chciałem sam zmienić w plikach root (npclist.txt) ale patcher mi ściąga od nowa pliki root ;/  A jak wziełem obejście przez launch z kamermoda to jak już metin ma się włączyć to wyskakuje że plik root jest nie własciwy i proszę uruchomić patchera...

I dlatego proszę was o pomoc :)

Na Metin2 PL

Opublikowano

zamienić mobów nie dasz rady :D , bo to w serwerze jest wszystko dodane :)

jedynie jak byś trochę pogrzebał w kliencie to byś zamienił tylko wygląd lecz siły i ataku nie dasz rady

Opublikowano

Uzywalem kiedys tego jak biegalo sie na 6 kont do DT :D naprawdę pomocne, nie pamietam juz jak to robililismy z kolega, ale bylo gdzies na mpc w poradniku, pamietam ze musielismy miec skopiowanego clienta serwera i jeden był dobry (widziales moby itp) a drugi skopiowany ze zmienionymi plikami (gdzie nie widziales mobow w dt) i odpalalo sie odpowednio powiedzmy 2 dobre klienty zeby widziec moby i 4 te kopiowane i latało się, z tym, że my nie mielismy psów w DT tylko nie było zupelnie nic, moby Cie widzialy ale Ty ich nie i naprawdę odciązalo kompa, nie wiem czy nie usuwalismy plikow monster.epc i monster.eix nie pamietam juz, to był serwer prywatny a na PL nie wiem jak to działa jak usuniesz te pliki to Ci spatchuje pewnie zaraz.

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

PhoEnix9332 i niestety nie dziala na PL'u, próbowałem też na KamerModzie i nie działa oraz tym PythonLoaderem i także nie działa ;/ Ale szkoda bo coś takiego szukam, wystarczy mi sama zmiana mobów tylko w DT, ale takie coś też by mogło być ;D

A drugi chcę taki jak pisał BreathTaking1 że wgl mobów nie widać w DT ;)

Bo na jednym cliencie chcę robić dt, a na drugim zabrać parę postaci ze sobą ;D

Czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

Jeżeli niechcesz widzieć mobów w DT to wystarczy usunąć pliki Monser i Monster2 z clienta, tyle że Patcher pobierze Ci je ponownie ;d 

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz teraz, bo hs+ patcher są zbyt bardzo pozabezpieczane..

Nawet jak zrobisz obejscie to i tak Ci go wywali ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...