Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DMG Hack.

sqmanyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio grywając na pewnym serwerze 4fun zauważyłem ,że kilka osób zadaje mi masakryczny dmg, padam na 3 hity, nawet ze zjedzonym koxem i setem diax prot IV ,z początku myślałem ,że to zwyczajna killaura ,ale uświadomiłem sobie ,że killaura to jedynie obszarowe zadawanie obrażeń, no chyba ,że coś się zmieniło od mojego ostatniego grania na kill aurze, jeżeli rzeczywiście coś się zmieniło, to napiszcie w temacie. Ale do rzeczy, czy jest w takim razie jakiś hack umożliwiający powiększenie swojego dmg ? Proszę o napisanie jaki to hack tutaj w temacie, jeżeli oczywiście taki istnieje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nope, nie istnieje nic takiego.

Damage hacki zniszczyły by wszystkie serwery już doszczętnie. A co do tego, że cie zdejmowali - może nie miałeś full diax prot iv?

Takie damage hacki może i mają jakieś osoby mocno zainteresowane językiem javy, ale nie sądzę, że chcieliby to tak po prostu dać jakiemuś randomowi jak ty :)

Opublikowano

Wiem co noszę, miałem na sobie Full Prot IV. W takim razie jak nie ma tych DMG hack'ów ,bądź po prostu nie ma łatwego dostępu do nich, to może jest to jakiś hack przyśpieszający atakowanie, albo jakaś kombinacja hacków która przyśpiesza ataki, powinno to przyśpieszać tak szybko, aby było wrażenie zadawania większych ataków.

Opublikowano

Nie ładnie!

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Wiesz podobno metoda jak masz power 5 nie sharp tylko power i to jest podobno lepsze na mieczu + do tego potka siły nie ma czegóś takiego jak dmg hack jest killaura

Opublikowano

Wiesz podobno metoda jak masz power 5 nie sharp tylko power i to jest podobno lepsze na mieczu + do tego potka siły nie ma czegóś takiego jak dmg hack jest killaura

Przeczytaj moje ostatnie pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...