Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady

OldGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie czy znacie jakieś porady jak przetrwać w tej grze :D? Na razie chodzę na prywatne serwery, dziś miałem już ładne itemki bronie z amunicją kamizelka itd. byłem cały wyposażony, lecz przyszedł jeden moment i padłem na parę strzałów :((

Macie jakieś rady gdzie chodzić bo dobre itemy? bronie itd.  Jak zaczajać się na typków ? Jak nie dać się złapać i wgle jak radzić sobie w tej grze bo nie za dobrze mi to idzie, w I:SS gram nie cały tydzień więc nie ogarniam ;/ 

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

1. Chesz przetrwać graj z ekpią z kolegami itp co ci to daje ( większe poczucie bezpieczeństwa,brak nudy,pewność siebie,oraz większa szansa na zabicie kogoś)

2. Miejsca gdzie są najlepsze rzeczy  oraz gdzie jest największe PVP pamiętaj tam gdzie są najlepsze rzeczy znajdziesz i ludzi na zielono miejsca z najlepszymi rzeczami  na czerwono z największym pvp 

6190153200_1396423327.png

3. Gdzie znajdziesz pojazdy tutaj Link : http://iss-spawn-vehicules.fr/ stronka bardzo przydatna sam jej używam + godzina w grze 

4. Hmmm jak zaczajać się na typków wiesz jestem już dość doświadczonym graczem w iss więc powiem ci jak ja to robię  gdy widzę typa nie biegnie na sprincie (Shift) jak oszalały tylko musisz (((!!!spokojnie!!!))) podejść do typa po myśleć gdzie może pójść co może zrobić musisz podejść bliżej ale tak żeby nie być  zauważonym najlepiej strzelać typowi w głowę nigdy nie strzelaj full auto bo co za tym idzie duży recoil broni (brak kontroli nad kulami)   oraz  większa panika ...
Gdy strzelasz najlepiej strzelać z za osłony z trzeciej osoby ( z za pleców) gdy jesteś daleko strzelaj z 3 osoby gdy jesteś blisko strzelaj z pierwszej ja strzelam z pierwszej osoby ... to kwestia gustu 

5. Gdzie co znajdziesz 

w Aptece znajdziesz leki PainKiller'y,Antybiotyki,Bandages(bandaże) czasem Bandages DX oraz szczepionki 
w Markecie znajdziesz jedzenie i czasem jakaś broń typu kruger lub dubeltówka  jeśli będziesz miał szczęście to jakiś plecak + mele czyli rzeczy do bicia typu młotek, kij bejzbolowy,pałka policyjna,łopata,nożyce 
w Policji znajdziesz  bronie taka ciekawostka w (Clearview w policji są item boxy takie skrzynki z nich dropiom bronie ) czasem możesz  spotkać leki i plecaki lub rzeczy do bicia w  policji 

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj 

z chęcią odpowiem

jeśli ci pomogłem  to Je**ij lajkiem  :)  xD 

Opublikowano

Leci like :)

Jeszcze jedno grać lepiej na publikach z ludźmi ? Czy na prywatach jak jest często 5/50

Opublikowano

Na oficjalnych nie graj bo tam jest pełno cziterów a ty jeszcze zbytnio grac nie umiesz polecam ci bardziej servery prywatne :) ( mniej ludzi spokojna gra ) 

Rekrut
Opublikowano

Polecam ci zacząć od campos city jak dla mnie nie ma łatwiejszego miejsca do gry (moze to moje przyzwyczajenie) tylko są kamperzy (jak to sie pisze nie wiem) masz apteke market policje zawsze prawie broń jest pvp room obok policji zawsze na ostatnim piętrze jest broń plecak tez sie znajdzie na dachu mozna kampić fajna zabawa a i tam są spawny broni :)

Opublikowano

Właśnie zabiłem typa na prywatnym serwerze i nawet nie zdążyłem itemów podnieść od razu mnie zbanował -_-

Opublikowano

Właśnie zabiłem typa na prywatnym serwerze i nawet nie zdążyłem itemów podnieść od razu mnie zbanował -_-

Ponieważ oni mówią na nie których serwerach że jest PVE a tak na prawde to cię zabiją przy pierwszej lepszej okazji  musisz po szukać dobrego serwera 

a co do ekipy to poszukaj na Mpc forum jest dział nawet :) zapisy do gry czy jakoś tak :) napisz po szukaj :)

Opublikowano

Jednak przydatny jest mikrofon w grze :D Znalazłem grupke 4 osobową ;) 

PYTANIE: Czy gdy kupiłem gre na officialu to mogę jakoś to przenieść na steam ??

Opublikowano

Jednak przydatny jest mikrofon w grze  :D Znalazłem grupke 4 osobową  ;)

PYTANIE: Czy gdy kupiłem gre na officialu to mogę jakoś to przenieść na steam ??

Już nie.

Kiedyś się dało, ale teraz jedyną opcją jest kupno gry na steam.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...