Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam jakiegoś dobrego i taniego hosta

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam jakiegoś taniego hostingu lub vps gdzie postawię ts3 lub mumble na 16 osób max. Zależy mi na małej kwocie (vps może nawet od 256 mb ramu) najlepiej smsem lub paysafecardem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

kup 16 slotów mumble na multigaming i po kłopocie. jesli nie ma znaczenia czy to ts czy mumble.

kupuj sloty na sztuki nie vPS, przy tylu sztukach nie potrzeba ci więcej.

napisz po co ci vps, ew. napisz czy 16 slotów u kogoś ci pasi i ile masz środków miesiecznie.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

16 slotów na net speek 1 slot kosztuje 0.50gr czyli masz 8zł miesiecznie przelewem sms 16 zl i masz dostep do wszystkiego

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

napisalem ci post, nie odpisaleś, nie zainteresowałeś się sprawa.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

napisalem ci post, nie odpisaleś, nie zainteresowałeś się sprawa.

Sorka, ale u mnie na komórce twój komentarz to było białe tło i nie mogłem go odczytać. Co do VPSa nie jestem nim już zainteresowany, ponieważ nie ogarnę. Jak wygląda panel serwera na sloty?

Opublikowano

Panel jak panel. Z przegladarki www bedziesz miec 'przyciski' typu: wlacz/wylacz serwer, nadaj admina, przedluz usluge itp.

Ogolnie kazdy laik powinien sobie poradzic ;)

slider-teamspeak-logo.png

Opublikowano

Panel jak panel. Z przegladarki www bedziesz miec 'przyciski' typu: wlacz/wylacz serwer, nadaj admina, przedluz usluge itp.

Ogolnie kazdy laik powinien sobie poradzic ;)

dokładnie.

kwestia zrobienia rang, ale jesli zalozysz haslo bo to serwer prywatny to i tak nikt nie wejdzie z zewnatrzi rangi moga na odwal się być zrobione.

Kontakt:

Opublikowano

1&1? Serio?

Przecież tam jakości nie ma. Masówka i obsługa klienta zerowa.

Nie ma sensu pakować się w taki shit.

Jeszcze zapewne reflinka wysłałeś :)

slider-teamspeak-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...